Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Aliağa’da Deniz Ticaret Odası kuruldu
İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın Aliağa'da da şubesi kuruldu. Odanın başkanlığına Adem Şimşek, Meclis Başkanlığına da İsmail Önal seçildi.

Aliağa’daki denizcilik firmaları İzmir Deniz Ticaret Odası’ndan ayrılarak Aliağa Deniz Ticaret Odası’nı kurdu. İMEAK Deniz Ticaret Odası genel merkezinden şube açma konusunda olumlu yanıt alan Aliağa’daki denizcilik firmaları, geçtiğimiz günlerde ilk toplantılarını gerçekleştirerek odanın yönetim kurulunu oluşturmuştu. Dün, Kurucu Başkan Adem Şimşek’in başkanlığında Aliağa Deniz Ticaret Odası şube binasında bir araya gelen yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin de katıldığı toplantıda odadaki görev dağılımı seçimle belirlendi. 12 üyenin katıldığı toplantıda Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanlığı’na Adem Şimşek, Meclis Başkanlığına İsmail Önal, Meclis Başkan Yardımcılığına da Tarkan Avcı seçildi. Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde mazbatayı almasının ardından Aliağa Deniz Ticaret Odası resmen faaliyetlerine başlayacak.



Adem Şimşek, “Aliağa gün geçtikçe büyüyen bir liman kenti”

Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek, toplantının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İMEAK Deniz Ticaret Odası Şubesi, Aliağa’mıza hayırlı olsun. Aliağa Deniz Ticaret Odası olarak yönetim kurulunu ve meclisimizi seçmiş bulunmaktayız. Ben buradaki bütün arkadaşlarımıza Aliağa adına teşekkür ediyorum. İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran’a özellikle çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Biz, Aliağa denizcileri olarak bu odayı kurmak için 3,5 yıl önce çalışmalara başladık. Artık bir kent limanı olan Aliağa’mıza Deniz Ticaret Odası Şubesi kurulması gerektiğini hissettik. Bugün de bunu kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah nasip ederse bundan sonra sorunlarımızı burada kendimiz çözeceğiz. Aliağa’ya faydalı olmaya çalışacağız. Aliağa gün geçtikçe büyüyen bir liman kenti. Burada yapılacak çok iş var. Sektörde gördüğümüz bazı eksiklikler var. Zamanla bun sıkıntıları arkadaşlarımız, dostlarımız ve sivil toplum örgütleri ile görüşerek çözeceğiz. Aliağa Ticaret Odası’nın farkındalığını yaratacağız. Odamızın 145 üyesi var. Ayvalık, Foça, Bergama, Dikili ve Menemen olmak üzere burada Aliağa Deniz Ticaret Odası Şubesi’nin bölgesel olarak faaliyetlerini sürdüreceğiz.” dedi.




Kaynak: Aliağaekspres
Eklenme tarihi: 08.09.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 LNS Marine Ltd. Ş..
 CENK GROUP
 SEAHAWK Training ..
 SEAHORSE Shipping..
 ŞAHPET Denizcilik..
 BATUHAN Denizcili..
 ERDOĞDU Denizcili..
 PASİFİK Denizcili..
 NES TEKNOLOJİ
 ATLANTİK Deniz ve..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim