Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Cyprus Cruise: "Cruise işi bizim işimiz"
Cyprus Cruise Direktörü İbrahim Habeş Kuzey Kıbrıs’ın en geniş acente ağına sahip Cyprus Cruise'un Cruise işini en iyi ve tüketici haklarını koruyacak şekilde yapan şirket olduğunun altını çizdi. Habeş yaptıkları çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kuzey Kıbrıs’ın en geniş acente ağına sahip Cyprus Cruise olarak, 13 Ocak 2010 tarihinde Kıbrıs Limasol Limanına gelen Costa Cruises firmasına ait Costa Pacifica gemisine eğitim gezisi düzenlemiş bulunmaktayız. İtalya Roma limanından çıkarak, Katakolon, Atina, Rodos limanı ardından 13 Ocak’ta Kıbrıs’a gelen dev gemi, Kıbrıs ardından İsrail ve Mısır limanları sonrasında Roma limanına geri dönüş yapacak. Bu 11 günlük program Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

12 Kattan oluşan, 1500 kabin, 3600 kişi yolcu kapasitesine sahip dev gemi, 114.000 g.ton ağırlığında ve 290 m uzunluğa sahip. İçerisinde 5 Restaurant, 13 Bar, 5 Jakuzi, 4 Yüzme Havuzu, spor kortları, Casino, Disco ve 1700 kişi kapasiteli tiyatro salonu, çocuklar için özel alanlar, F1 similatörü, Kütüphane, Alışveriş merkezleri bulunmakta.

Kıbrıs’ın en profesyonel ve güvenilir acentelerinin gemi turlarındaki tek tercihi Cyprus Cruise otuza yakın yetkili acentesi ile gemi turlarında Kıbrıs’ta en yaygın satış kanalına sahip ve pazara yön veren konumda bulunmaktadır. Kıbrıs pazarı için özel olarak organize edilen turlar benzersiz özellikler taşımaktadır. Türk Hava Yolları ile Ercan’dan Ercan’a organize edilen birçok turda, gemilerin başlangıç ve bitiş yaptığı ana liman şehirlerini tanıma ve görme imkânı sunmak için bu şehirlerinde bir gece otel konaklamaları ve şehir turları da programların içinde fiyata dâhil olarak sunulmaktadır.

Birçok acentede İstanbul’dan organize edilen turlara Kıbrıs bağlantıları sonradan eklenmekte bu bağlantılar gerek maddi gerek manevi olarak tüketicilere gizli bir ek maliyet yaratması nedeniyle tüketicilere yansıyabilecek bu gizli maliyetleri ortadan kaldırmak amacıyla Ercan Çıkış – Ercan dönüş olarak programlarımızı organize etmiş bulunmaktayız. Bizim organize ettiğimiz bu özel ve benzersiz programlarda uçak bağlantıları, tamamen Türk Havayolları ile ve İstanbul üzerinden transit olarak bekletilmeksizin gerçekleştirilmektedir.

Tüm bunlara ilave olarak programlarımızı benzersiz kılan diğer bir fark da Kıbrıs’ta ilk ve tek olarak, Universal Sigorta tarafından sadece Cyprus Cruise ürünleri için sunulan Seyahat Sağlık ve İptal sigortası ile rezervasyon yaptıran herkesin rezervasyon anından itibaren tüm olumsuzluklara karşın güvence altına alınmasıdır. Diğer bir deyişle gemi turlarına kayıt yaptıran herhangi bir kişinin sağlık sorunlarının ortaya çıkması veya işyeri ile ilgili yangın, sel v.b olağanüstü durumlar oluşması neticesinde sigorta devreye girerek tüketicilere ödedikleri paralar sigorta tarafından iade edilecektir.

Benzer ürünler İstanbul çıkışlı turlarda da bulunmakta ancak İstanbul çıkışlı olarak organize edilen bu seyahat poliçelerinde Kıbrıs’tan katılan vatandaşlarımız mağdur olabilmektedir. Çok spesifik bir örnek ile açıklamak gerekirse sağlık sorunları nedeniyle seyahatin iptali gereken bir durumda Kıbrıs çıkışlı bizim ürünlerimizde Kıbrıs’ta yazılan doktor raporları kabul edilmekte ancak İstanbul çıkışlı olarak düzenlenen ve de sonradan Kıbrıs bağlantıları yapılan durumlarda Türkiye doktorlarından rapor alınması gerekmektedir. Rezervasyon anında pek önemli görünmeyen bu hususlar sonradan çok kritik mağduriyetler doğurmaktadır. Bu konuda tüketicilerin bilinçlenmesinin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır.

Farkın hizmet kalitesinde başladığı inancından yola çıkarak Cyprus Cruise olarak bizler sadece benzersiz programlar yaratmakla sınırlı kalmıyor, tüketicilere satışları gerçekleştiren acente satış personellerinin eğitimine de çok büyük önem veriyoruz. Doğru ve ayrıntılı her türlü bilginin hızlı olarak tüketicilere sunulması için Cyprus Cruise bünyesinde bulunan acentelere sürekli eğitimler vermekteyiz. Bu gün kırka yakın acente personelimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon da bu eğitim çalışmalarımız arasında yer almaktadır.

Düzenlenen bu eğitim toplantısında Universal Bank adına Birsen Öztürk, Universal Bank’ın Gemi Turları için Cyprus Cruise ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Kolay Kredi ürünü ile ilgili bir sunum gerçekleştirmiştir.

Söz konusu eğitim organizasyonuna katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.

İbrahim HABEŞ
Cyprus Cruise - Direktör

Kaynak: Kibrisgenctv
Eklenme tarihi: 15.01.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GLOBUS Uluslarara..
 MILLENIUM Yachtin..
 ESENYALI Gemi İşl..
 TİM Gemi Mühendis..
 FURUNO Denizcilik
 HDR Denizcilik
 KUMSAL1 Gezi Tekn..
 YÜTEK Denizcilik
 CEVAHİR Kara ve D..
 OSMAN VE YAŞAR EK..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim