Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Rifat Hisarcıklıoğlu: Denizciliğin geldiği nokta gurur verici
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli programı kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, sıkıntıları ve çözüm önerilerini istişare etti.?



GENİŞ KATILIM

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran ve Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Meclis Başkanı H.Tahsin Tuğrul, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Dr. Kürşat Bal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Özgülenç, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Parlak, Bahri Kaya ve Meclis Üyesi Bilgin İşler katıldı.

GURUR DUYUYORUZ

Konuşmasında, Kocaeli’nin denizcilikte önemli bir kent olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “35 liman, 7 tersaneye sahip Kocaeli’nde deniz ticaretinin gelişmesi için yapılabilecekleri değerlendirdik. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi üyelerimizle sektörel istişarelerde bulunduk. Kocaeli’de daha çok gelecek var. İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran'a, emek veren tüm Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Türk denizciliği, Türk taşımacılığı ve gemi inşa sektörünün bu seviyeye gelmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

KIRAN’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ise, “Sayın TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Şubelerimize, İMEAK Deniz Ticaret Odamıza verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

DENİZCİLİĞİN BAŞKENTİ KOCAELİ

Bir konuşma yapan Doğusel ise, “TOBB Başkanımızı ve Başkanlarımızı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Biz her platformda şunu söylüyoruz. Ülkenin geleceği için denizciliğin çok önemli bir payı var. Kocaeli de verilerle denizciliğin başkenti pozisyonunda. Kocaeli'nin tüm denizcilik kazanımlarını ülke ekonomisine kazandırıp, daha denizci bir ülke için mücadele ediyoruz. Tüm destekleri için de başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimleri ve anı takdimlerinin ardından sona erdi.



Kaynak: enkocaeli
Eklenme tarihi: 13.08.2021




Share |




YORUMLARINIZ


dunya
birde calisanlara sorun denizcilik gurur vericimi.gurur duyuyorlarmi,sorunu cikaran gereksiz insanlar kendilerini ovuyorlar dunya genelinde esameniz okunmuyor kocaeli denizciligin baskenti olmus dunya size *** guler.

Yazan: yavuz akyol - 14.08.2021 04:45:01




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 FERAH TUR. Sey. İ..
 DEN-TA Denizcilik
 LAGON Shipping De..
 UMAR Denizcilik S..
 ATN DENİZCİLİK SA..
 HACI ŞABAN ZORER ..
 MALATYA Belediyes..
 FORSA Yatçılık
 STATU Gemi Kirala..
 DOST Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim