Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
ETS tur 'Aegean Paradise' gemisi ile Cruise sektöründe iddialı
Yüksek bütçeli gemi turlarında yaşanan büyümenin yüzde 100 seviyelerinin üzerine çıktığını söyleyen Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, "Büyük potansiyel gördüğümüz için bu alandaki yatırımlarımızı artırıyoruz" dedi.



Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Türk insanının yurtdışı seyahat alışkanlığının son yıllarda yüzde 15'ler seviyesine ulaştığını belirtti. Son 20 yıldaki sosyo-ekonomik ve kültürel gelişmeler nedeniyle de Türk halkının artık yılda 2 kez tatil yaptığını ifade eden Mehmet Ersoy, yüksek bütçeli gemi turlarında yaşanan büyümenin ise yüzde 100 seviyelerinin üzerine çıktığını söyledi. Mehmet Ersoy, "Büyük potansiyel gördüğümüz için bu alandaki yatırımlarımızı artırıyoruz. 1 Haziran'da ilk seferini yapacak Etstur Gemisi Aegean Paradise ile misafirlerimize hem uygun seçenekli hem de ayrıcalıklı bir gemi seyahati hizmeti sunacağız" diye konuştu.

22 BİN 500 PAX HEDEFLİYORUZ

Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı ise, Cruise'un dünyada 18 milyon insanın seyahat şekli olduğunu belirterek Türkiye de hızlı bir talep artışı olduğunu belirtti. Sektör 2011'de 55.000 pax gerçekleşti. Biz sadece bu 2012'de Etstur gemisi ile 22.500 pax yapmayı hedefliyoruz dedi. MSC firmasının Türkiye'de en çok satış yapan firmalarından biri olarak ve sahip olduğumuz Türkiye yetkili acenta temsilciliklerimizle, (Carnival Cruise Line, Norwegian Cruise Line, Costa, Disney Cruise, Tui ve Uniworld) firmaları gibi pax sayımız da 5500'e çıkartmayı umuyoruz" dedi.

Bu yıl özellikle temalı cruise turlarına da ilk kez tüketiciye sunduklarını belirten Yazıcı, "MSC Poesia ile "La prova del cuoco" okulundan sertifika veren "Gurme Turu", yılda bir kez düzenlenen ve Türkiye tek yetkili satış acentası olduğumuz İstanbul çıkışlı "Mein Schiff" ile Viyana Filormani orkestrası ile Cuise turu, Golf severler için Azamara Journey ile Golf Cruise Turu gibi temalı turlarımızı misafirlerimize sunmaktayız" dedi.

VİZESİZ GEMİ TURLARI

327 kabini, 8 adet yolcu güvertesi ve 77 adet balkonlu kabiniyle kendi kulvarında iddialı olan Etstur Gemisi Aegean Paradise ile İzmir ve İstanbul çıkışlı vizesiz tur seçeneği sunuluyor.

Farklı konaklama süreleriyle sunulan turlarda İstanbul veya İzmir'den yola çıkarak Pire, Mikonos, Santorini, Girit, Rodos ve Sakız adalarının limanlarına uğrayan Etstur Gemisi Aegean Paradise, turlar içerisinde özel olarak düzenlenen Ukrayna'da Odessa'ya Romanya'da Köstence'ye uğrayarak gerçekleştirdiği vizesiz Karadeniz Turu ile dikkatleri çekiyor. Balkonlu kabinleri ve Mikonos gecelemeli ve vizesiz turlarının olması Türk misafirlerinin ilgisini çeken özellikler olarak gösteriliyor.

Turizmdebusabah

Eklenme tarihi: 02.03.2012




Share |




YORUMLARINIZ


ETS Aegean Paradise vizesiz Yunan Adaları Turu
Ben de ETS'nin Aegean Paradise gemi turuna 2014 Haziran ayında katılmış biri olarak, 16 aylık kız bebekle gemi seyahati konusunda izlenimlerimi paylaştım. Dilerseniz aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz; http://www.normalisgood.net/ets-aegean-paradise-cruise-ile-yunan-adalari-turu-hem-de-bebekli/ .

Yazan: Renaissance - 7.07.2014 14:49:29




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BARBAROS Yatçılık
 AKDENİZ Ro-Ro Den..
 ÜSTÜN Denizcilik
 DELTA NAVIGATION ..
 ALEYNA denizcilik
 AVŞA Denizcilik İ..
 PROMOTE A.Ş.
 OKANTRANS Gemi Ac..
 GENÇ Denizcilik
 DEN-TA Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim