Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Bakan, Türkiye'yi gemi turizmi ile tanıştıran Cruise Holidays’i kutladı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Türk halkına deniz turizmini sevdiren ve 21 bin 500 kişiyi vizesiz olarak Ocean Majesty gemisi ile Ege Adaları ile Adriyatik’te gezdiren Türk halkını gemi turizmi ile tanıştıran ve 3'cü yılını dolduran Cruise Holidays’i kutladı.

“Gemiye binmeyen kalmasın” diyen Bakan Yıldırım gemide staj gören Adıyaman Turizm ve Otelcilik Okulu’ndan 5 öğrencinin staj yaptığını öğrenen Bakan Yıldırım “Cruise Holidays hem Türk gemileri hem de dünya denizlerindeki gemiler için Türk personel yetiştirerek çok önemli ve tarihi bir görev yapıyor” dedi.

CRUİSE HOLİDAYS ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSLENİYOR

Bakan Yıldırım havacılıkta “Uçağa binmeyecek kimse kalmayacak” diyerek yola çıktıklarını hatırlatarak “Cruise Holidays’te gemi seyahatine çıkmayacak diyerek denizlerde önemli bir misyon üsleniyor” dedi.

Ocean Majesty gemisi 2012 yılı seferlerinde geçtiğimiz yıllara göre büyük rağbet görüyor. Yılın ilk seferi olan Dalmaçya sahillerine 550 yolcu ile hareket eden Ocean Majesty gemisi için Cruise Holidays’in bağlı olduğu Apex Tour’un Genel Müdürü Mehmet Buyan “Başarılı gemi personeli ve rehber kadromuzla en iyi hizmeti sağlamak için 2012 yılında 30 sefer planladık” dedi.

BAKAN YILDIRIM CRUISE HOLIDAYS’E TEŞEKKÜR ETTİ

İzmir Alsancak Limanı’nda Cruise Holiday işlettiği Ocean Majesty gemisinde düzenlenen 3’cü yıl kutlama törenine katılan Bakan Yıldırım İzmir’in günden güne büyüyerek geliştiğini ve deniz turizminde önemli yere geldiğini belirterek “İzmir’e katkı sağlayan Cruise Holidays’e ve Majestik International Cruises Başkanı Michael Lambros’a teşekkür ederim. Türkiye’nin gelişmesine, turizmine, ticaretine, ekonomisine katkıda bulunanlara destek olmak bizim görevimizdir. İzmir için taş üstüne taş koyanların her zaman yanındayız ve onlar bizim başımızın tacıdır.”

MEHMET BUYAN. 49 SEFERDE 21 BİN 500 KİŞİYİ GEZDİRDİK

Cruise Holidays’in bağlı olduğu Apex Tour’un Genel Müdürü Mehmet Buyan, İzmir Liman Başkanlığı, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü, Liman Emniyet Müdürlüğü’nün deniz turizminin gelişmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirterek “Yolculara gösteren kolaylıklar sonucu her yıl gemi turizmini tercih edenler artıyor. İlk yılda 49 seferde 21 bin 500 kişiye yüzde 89 memnuniyet ile hizmet verdik. Türk halkının Yunan Adaları, Dalmaçya sahillerine vizesiz olarak Ocean Majesty gemisi ile gezmelerini sağladık” dedi.

TURİZM ÖĞRENCİLERİ GEMİDE STAJ YAPIYORLAR

Hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Cruise Holidays Operasyon Müdürü Orhan Üstündağ. Ocean Majesty gemisinde Adıyaman Turizm ve Otelcilik Okulu’ndan 5 stajyer öğrenci bulunduğunu söyledi. Hepsi genç ve heyecanlı olan öğrencileri gemi turizmine kazandırmayı amaçladıklarını belirten Üstündağ “Bunu sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendiriyoruz. Gemilerde Türk personele ihtiyaç var. Bu amaçla üniversite turizm işybirliğini kurduk. Öğrenciler Hatay, İzmir, Düzce, İstanbul ve Ankara kökenliler. Hem yabancı dillerin geliştiriyor, hem de gemi turizmindeki beklentileri yerinde öğreniyorlar. Bu çalışmayı önümüzdeki dönemlerde çeşitli turizm okulları ile işbirliği içinde sürdüreceğiz. Cruise Holidays olarak dünya denizlerindeki yüzen saraylar için Türk personel yetiştiriyoruz” dedi.

Türkiyeturizm

Eklenme tarihi: 16.07.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 UMAR Denizcilik S..
 BAKAN Denizcilik
 LÜFER Turizm orga..
 BAYRAKTAR Denizci..
 HDR Denizcilik
 ABC SHIPSTORE D..
 BODUROĞLU Denizci..
 İSKOMARİNE Denizc..
 ÇANAKKALE Liman İ..
 ÇEBİ Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim