Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
BUDO seferleri başladı: Çaylar Bedava
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) Mudanya-Kabataş arasındaki deniz otobüsü seferi bugün törenle başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilk etapta günde karşılıklı ikişer seferin yapılacağını bu sayının daha sonra artacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan BUDO, Mudanya-Kabataş arasındaki deniz otobüs seferlerini bugün düzenlenen tören ile başlattı. Mudanya İskelesi'nde sağanak yağmur altında gerçekleşen törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Partili Başkanı Recep Altepe, Bursalıların belediyeden en büyük taleplerinin, Mudanya ile İstanbul'u birleştirecek olan deniz otobüsü seferleri olduğunu söyledi.

BİR HAFTA ÇAY BEDAVA

Altepe, "Hüdavendigar gemimizi Norveç'ten, İtalya'dan Nilüfer Hatun, Yunanistan'dan Yıldırımbeyazıt, Çanakkale'den ise Conkbayırı gemilerimizi getirdik. Nilüfer Hatun gemisi şu an bakımı için Tuzla'da. Yolcu taşımaya daha sonra başlayacak. Seferlerimizde ilk bir hafta çay bedava. İçerideki ürünlerin fiyatları da piyasa ile aynı olacak" dedi.

Altepe, Mudanya-Kabataş arasında kişi başı tam biletin 18 TL, indirimli biletlerin ise 14 TL'den satılacağını belirtti. Altepe biletlerin iskelelerin yanı sıra Bursa'da Şehreküstü ve Uludağ Üniversitesi'ndeki satış noktaları ile internetten de temin edilebileceğini açıkladı.

İLK SEFER

Törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, davetliler ve gazeteciler ile birlikte 340 yolcu kapasiteli Hüdavendigar isimli deniz otobüsüne binip, ilk seferle Kabataş'a gitti. Mudanya-Kabataj arasında deniz otobüsü seferleri yarın Hüdavendigar ve Conkbayırı isimli gemilerle karşılıklı olarak yapılacak. Deniz otobüsleri Mudanya'dan saat 07.00 ve 15.30'da, Kabataş'tan ise 10.30 ve 18.30 saatlerinde kalkacak. Onarım ve bakım işlemlerinin tamamlanmasından sonra Nilüfer Hatun ile Yıldırım Beyazıt isimli deniz otobüsleri de yolcu taşımaya başlayınca sefer sayıları artırılacak.

Focushaber

Eklenme tarihi: 24.01.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HUG Denizcilik
 MALATYA Belediyes..
 KOÇANLAR Deniz Ta..
 CENGİZ Denizcilik
 DİNÇER Yatçılık
 SALMAKİS Turizm Y..
 LİDER Gemi işletm..
 TEAM SHIP Crew
 ADAMARİN Tur. Taş..
 TUAN Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim