Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Dünyanın en iyi tekneleri ''Haliç Boatshow'' da
Uluslar arası istanbul boatshow’a kardeş geliyor. Haliç boatshow, 30 nisan-04 mayıs 2014 tarihleri arasında ikinci el ve denize inmeye hazır sıfır tekneleri görücüye çıkarıyor. Deniz sezonu öncesi, tekne sahibi olmak isteyenler, denize inmeye hazır yat satın almak isteyenler için haliç boatshow’da; 180 tekne, motor yat, yelkenli ve mega yat deniz üstünde tam yol keyif için görücüye çıkıyor. Boyları 3 metre ile 36 metre arasında değişen hemen teslim 2014 model sıfır tekneler, ikinci el lüks yatlar, yelkenliler, motor yatlar altın boynuz haliç’in mavi sularında hemen test edilebilecek. Haliç boatshow’da, tekne ekipman ve aksesuar markaları da sezon öncesi teknesinin bakımını yaptırmak, eksiklerini tamamlamak isteyenler için fuar alanında yerini alacak.

UBM NTSR Fuarcılık tarafından 33 yıldır düzenlenen Boatshow, Eylül’deki büyük buluşma öncesi tekne tutkunlarını “Haliç Boatshow” ile İstanbul’un kalbi Haliç’in tarihi atmosferinde buluşturmaya hazırlanıyor. Deniz tutkunları için sezon öncesi hızlı satış olanağı tanıyacak olan Haliç Boatshow, 30 Nisan – 04 Mayıs tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi önünde deniz üzerinde gerçekleşecek.

180 tekne, motor yat, mega yat ve yelkenli, yaz sezonu öncesi teknesini değiştirmek isteyenler, yeni tekne siparişi vermek için vakti olmayanlar ve otomobil fiyatına alınabilecek uygun fiyatlı ikinci el tekneleri görmek isteyenler için yaz öncesi kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Haliç Boatshow, sadece tekne, motor yat, mega yat ve yelkenlileri değil, tekne ekipman ve aksesuarları, su sporları ve geceli gündüzlü etkinlikleri ile tüm deniz tutkunlarına keyifli bir ortam sunacak.

Haliç Kongre Merkezi’nin sunduğu muhteşem atmosferde, Haliç’in üzerine kurulan ve bir milyon doların üzerinde yatırımla hayata geçirilen tekne bağlama sistemi ile tekne ve deniz tutkunları beğendikleri modelleri deniz üstünde test edebilecekler. Boyları 3 metre ile 36 metre arasında değişen 180 tekne, motor yat, mega yat ve yelkenliler isteyenler için ultra lux dünyanın kapılarını açarken, otomobil fiyatına sahip olunabilecek kullanışlı ve kompak tekneler de yeni sahiplerini arayacak. Yaz sezonu öncesi mevcut teknesinin son eksiklerini tamamlamak isteyenler için ise Marin ekipman firmaları yerlerini almış olacak.

İstanbul’un her noktasından Kara ve Deniz yolu ile ulaşımın mümkün oludğu Haliç Boatshow’u ziyaret edenler, Haliç Kongre Merkezi’nin sıcak ev sahipliğinde dinlenebilecek veya gün boyu süren etkinliklerle eğlenecek. Haliç Boatshow’u kendi teknesi ile ziyaret etmek isteyenler için gün boyu bağlanabilecekleri özel bir “Misafir Pontonunu” da hazır bulunacak. Haliç Boatshow; Türkiye’de ilk kez sergilenecek çok özel tasarımlara da ev sahipliği yapacak. Otomobil fiyatına satın alınabilecek ikinci el tekneler, deniz tutkusunu geliştirmek isteyenler için cazip fiyatlar sunarken, yaz’a girmeden teknesini değiştirmek isteyenler, yeni bir tekne satın almak isteyenler için denize inmeye hazır sıfır tekne, motor yat, mega yat, yelkenlileri görücüye çıkacak.

OTEL KONFORUNDA LÜKS MEGA YATLAR’DA İKİNCİ EL FIRSATI VE SIFIR TEKNELERDE HALİÇ BOATSHOW’A ÖZEL İNDİRİMLERLE CAZİP FİYATLAR

Fiyatları 5.500 Euro ile 5 milyon Euro arasında değişen 2.el ve sıfır tekneler, Haliç Boatshow’a özel indirimli fiyatlarla satılacaklar. Özel indirimler, cazip kampanyalarla hemen bir tekne sahibi olunabilecek Haliç Boatshow; otel konforunda lüks mega yatlar da çarpıcı ikinci el fırsatı sunacak. Son zamanlarda hareketlenen ve talep gören 2.el tekne pazarını, lider ve güvenilir broker firmaların katılımıyla tek çatı altında toplayan Haliç Boatshow’u yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

DENİZ TUTKUSUNU YAŞATACAK ETKİNLİKLER HALİÇ BOATSHOW’DA..

Haliç Boatshow, deniz ve tekne tutkunlarını fuar alanında birbirinden renkli, eğitici ve yönlendirici etkinliklerle keyifli bir buluşmaya davet ediyor. Türk Deniz Araştırmaları Vakfı’nın Avrupa Birliği Projesi MARLISCO kapsamında 12-18 yaş arasındaki gençlerin katıldığı “Çöp Denizde, Kamera Sende!” konulu kısa video yarışmasının ödül töreni Haliç Botashow’da yapılacak. Haliç Boatshow; yelken eğitimleri, çeşitli yarışlar ve eğlenceye dönük etkinliklerle tüm ziyaretçilerine gün boyu festival tadı sunacak. Haliç Boatshow’un gişe gelirinin bir kısmı TURMEPA’ya bağışlanarak denizlerin temizlenmesine destek olunacak.

Fuar Takvimi

Tarih: 30 Nisan - 4 Mayıs 2014
Fuar Alanı: Haliç Kongre Merkezi - Sütlüce
Ziyaret Saatleri: 11:00 - 20:00
Brüt Alan: 118.000 m²
Katılımcı Firma Adedi: 100+
Sergilenecek Marka Adedi: 260+
Sergilenecek Tekne Adedi: 160+
Sergilenecek Tekne Boyları: 3m - 40m ve üzeri
Ziyaretçi Sayısı: 30.000+



Eklenme tarihi: 21.03.2014




Share |




YORUMLARINIZ


kaptan
sektorde ıs sıkıntısı bıldıgınız gıbı ust safhada fuar donemı ve sonrasında kaptan arayan fırmalar varsa calısmayı ısterım. genc ve dıksıyonu duzgun okul mezunu kaptan

Yazan: can eren - 21.03.2014 23:25:06




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BAŞARANLAR Su Ürü..
 TOLGA Denizcilik ..
 ÇETİNKAYA Denizci..
 EDO TURİZM
 DOLPHİN Scuba Tea..
 F.ÖMEROĞLU Ltd Şt..
 ÜTOPİK Rekreasyon..
 DİNÇER Yatçılık
 SARIOĞLU Denizcil..
 ÖZGÜN Company
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim