Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Binali Yıldırım ''30 Gemi'' iddiasını yalanlamadı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CNN Türk’te yayınlanan 5N1K programına konuk olarak katılarak gazeteci Cüneyt Özdemir’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ''Sizin veya oğlunuzun 30 gemisi var mı?'' şeklindeki soruyu Yıldırım, "Çocuklarım denizcilikle uğraşıyor. Denizcilikle ilgili şirketim vardı. Siyasete girmeden önce denizcilikle uğraşıyordum. Siyasete girince bütün işlerimi çocuklarıma devir ettim. Çocuklarım, 14 yıldır denizcilikle ilgili çalışıyorlar. Uluslararası piyasada çalışıyorlar. Hiçbir kamu kuruluşu ile iş alışverişi ve ilişkileri yok. Kendilerine ait gemileri de işlettikleri gemileri de var. Çocuklarımın dokunulmazlığı yok buyursunlar istediklerini yapsınlar" diye yanıtladı.



"ÇOCUKLARIMIN KENDİLERİNE AİT GEMİLERİ DE İŞLETTİKLERİ GEMİLERİ DE VAR"

Sizin veya oğlunuzun 30 gemisi var mı? Şeklindeki soruyu Yıldırım, "Çocuklarım denizcilikle uğraşıyor. Denizcilikle ilgili şirketim vardı. Siyasete girmeden önce denizcilikle uğraşıyordum. Siyasete girince bütün işlerimi çocuklarıma devir ettim. Çocuklarım, 14 yıldır denizcilikle ilgili çalışıyorlar. Uluslararası piyasada çalışıyorlar. Hiçbir kamu kuruluşu ile iş alışverişi ve ilişkileri yok. Kendilerine ait gemileri de işlettikleri gemileri de var. Çocuklarımın dokunulmazlığı yok buyursunlar istediklerini yapsınlar" diye yanıtladı.

"HİÇ KİMSE BENİ YOLSUZLUKLARLA BİR ARAYA GETİREMEZ"

Ses kayıtlarına ilişkin ve işadamlarını koordine edip etmediğine yönelik bir soru üzerine Yıldırım şöyle konuştu: "Bunu kim söylüyor Cüneyt bey? ’İşadamları kendi aralarında konuşuyor sizin adınızı anıyor Binali bey’ Ama siz akıllı birisiniz. Ben siyasetçiyim. 11 yıldır da 300 milyarlık yatırım yapan bakanlığın başındayım. Herkes benim hakkımda konuşur. Benden duyacağınız şey önemlidir. Kimin benim hakkımda ne konuştuğunun önemi yok. Bunu engelleme şansım da yok. Hiçbir şekilde dedi, dediler, diyerek, bir hukuk tesis edilemez suçlama yapılamaz. Ben herhangi bir yanlış yaptıysam bu mahkemelere düşer. Bana ait düzenlenen bir fezleke yok. Bir suçlama da söz konusu değil. İktidar alternatifi olan, yarın iktidar olmak için mücadele veren bir Anamuhalefet partisi liderinin bütün Türkiye’nin gözü önünde beni bir suçluymuş gibi göstermesinin hukukla ilgisi yok. Gereken hukuki haklarımı da saklı tutuyorum. Hiç kimse endişe etmesin, hesap vere vere bugünlere geldim. Hiç kimse beni yolsuzluklarla bir araya getiremez."

***********************************

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ:
Binali Yıldırım'ın oğlunun 30 gemisi mi var




Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 26.03.2014




Share |




YORUMLARINIZ


edepyaa
meslegi armatör olan birini sen gel denizcilik bakanlıgına ver,sonra çalışanlar hakkımızı alamıyoruz armatörler iyice maaşları aşaya çekti milyon dolar kazanırlarken biizm aylıklarımızı ödemiyor diye veryansın et kime duyurursunki sesini kim duyar,böyle bir adamdan denizcilere hayırmı gelir,hangi aldıgı karar denizde ekmegine mücadele edene fayda sağladıki iyiki izmiri alamadın rüyanda gör bundan sonra

Yazan: mehmet atabey - 1.04.2014 18:35:28




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÖZPINAR Denizcili..
 BEYAZ Deniz Taşım..
 NİSA Uluslararsi ..
 CSR Denizcilik Sa..
 ONEY Denizcilik G..
 SİNOMAR Denizcili..
 HALİKARNAS Denizc..
 ŞENER Kardeşler D..
 ERCAN Denizcilik
 BEREM Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim