Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Boat Show İzmir 8 Nisan'da başlıyor
Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı için geri sayım başladı.

Fuar İzmir Mermer ve Doğaltaş'tan sonra ikinci fuarı İZFAŞ Boat Show İzmir - Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na kapılarını 8 Nisan çarşamba günüaçacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'nda en yeni model tekne ve yatlar görücüye çıkacak. Deniz sevdalılarını İzmir'de buluşturacak fuar, 12 Nisan 2015 Pazar günü sona erecek. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, profesyonel ziyaretçiye ve halka açık olarak gerçekleştiriliyor.



Boat Show İzmir için özel olarak tasarlanan fuarizmir C holünde, 19 bin 900 metrekarelik alanda, gerçekleştirilecek fuarda; lüks, pahalı tekne ve yatların yanında her keseye uygun tekneler ve deniz araçları da sergilenecek.

Fiyatları 55 bin TL ile 1 milyon Euro arasında değişen motor yat ve tekneler, deniz sevdalılarına hitap edecek. Sektörün önde gelen yerli ve yabancı markalarının boy göstereceği Boat Show İzmir'de, katılımcı firmalar dünya markası ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Boat Show İzmir'de motor yat, sürat tekneleri, gezi-seyahat tekneleri, balıkçı tekneleri, su sporları, ambulans tekneleri ve yelkenlilerin yanında arazi taşıtları, spyder motosikletler, tekne, deniz aksesuarları ve yapım malzemeleri sergilenecek. Ayrıca marina donanımları, su sporları ekipmanları, giyim ve aksesuarlar, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizmi, sahil güvenlik, dalış, sörf ve kano kayak okulları fuarda tanıtılacak.

Boat Show İzmir, etkinlikleriyle de göz dolduracak. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek paneller ve atölye çalışmaları fuara renk katacak.


Kaynak: Egehaber
Eklenme tarihi: 04.04.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MOST Denizcilik
 ALESTA Denizcilik
 EGEBİRLİK Taşımac..
 HACI ŞABAN ZORER ..
 GRUP İSTANBUL
 EREĞLİ Denizcilik..
 T&O Denizcilik
 GÜLNAK Denizcilik
 H M Denizcilik
 ARTI Gemi Kiralam..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim