Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Miami'den THY bağlantılı Cruise seferleri
Türkiye’de Bodrum ve Çeşme gibi beldelerde fiyatlar cep yakarken Royal Caribbean, THY’nin Ekim’de Miami’ye başlatacağı direkt seferleri Türkler için tatil fırsatına dönüştürecek. Şirket; 4 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla 10 gün Karayipler ve Bahamalar’da tatil yaptıracak. Bahamalar paketinde 2 gün Miami, 5 gün Bahamalar, 2 gün de Orlando’da konaklama var.



Dünyanın en büyük yolcu gemisi şirketlerinden Royal Caribbean International, Türk Hava Yolları’nın (THY) Ekim ayında Miami’ye başlatacağı direkt seferleri Türkler için Karayipler ve Bahamalar’da tatil fırsatına dönüştürecek. 4 bin 500 liraya 10 gün Karayipler ve Bahamalar’da tatil yaptırmayı planlayan şirket 5 farklı tatil paketi hazırladı. Hedef 2016 sonuna kadar bu paketlerle 7 bin kişiyi ağırlamak.

Siyasi gelişmeler etkilemedi

THY’nin dünyanın birçok noktasına uçmasının kendileri için avantaj olduğunu belirten Royal Caribbean Türkiye Temsilcisi Bülent Tatlav, “Miami, Royal Caribbean’ın evi... THY’nin direkt Miami seferlerine başlaması bizi çok mutlu etti. Antalya veya Bodrum’da 1 haftalık tatil fiyatına yani 4 bin 500-5 bin liraya THY ile gidiş dönüş, Miami-Bahamalar-Orlando tatili yaptıracağız. 5 farklı paket hazırladık. Fiyatlarımız 1.290 ile 2 bin euro arasında değişiyor. 4.500 liraya 10 gün muhteşem bir tatil imkanı sunacağız” dedi.

2014 yılında kendi gemileriyle 1.400 civarında Türk’ü Karayipler’e götürdüklerini kaydeden Tatlav, yeni kampanyada 2016 sonuna kadar 7 bin Türk’ü ağırlamayı hedeflediklerini vurguladı. Gemi seyahatlerinde biletlerin en az 6 ay önceden satıldığına dikkat çeken Tatlav, mevcut siyasi gelişmelerin herhangi bir iptale neden olmadığını belirtti. Tatlav, “Siyasi gelişmeler ve son dönemdeki olayların şu ana kadar bir etkisini görmedik. Mesela Kurban Bayramı’nda yerimiz yok. Güzergah değiştiren gemi de olmadı. Ancak İstanbul limanı yetersiz, yeni liman yapılmadığı için seneye İstanbul’a uğrayan gemi sayısı yüzde 25 azalacak” dedi.



Bülent Tatlav, THY ile Uzakdoğu’da da işbirliği yapacaklarını sözlerine ekledi. Tatlav, şöyle devam etti: “THY ile Şangay çıkışlı Çin-Japonya-Güney Kore seyahati başlatacağız. Bu pakette de 4 bin kişilik bir ağırlama hedefimiz var. Bu paketin fiyatı da 5 bin-5 bin 500 lira civarında olacak.”

THY Basın Müşaviri Dr. Ali Genç de Miami uçuşlarının 25 Ekim’de başlayacağını söyledi. Genç, “Miami ile birlikte ABD’deki 8’inci, kıtadaki 12’nci hattımızı devreye almış olacağız. ABD hatlarımızda doluluk oranımız yüzde 85. Miami’de de aynı oranı yakalayacağımızı planlıyoruz. Geçen yıl Amerika’ya 1 milyon 345 bin yolcu taşıdık. Bu yıl 6 ayda 647 bin yolcuya ulaştık. Yıl sonunda 2014’e göre yüzde 15 civarında artış öngörüyoruz. Royal Caribbean ile işbirliğimiz önemli çünkü artık yolcularımız yorulmadan, direkt uçuş ve avantajlı fiyatlarla gidebilecekler” diye konuştu.



İnşaatçılar hediye edecek

Royal Caribbean Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Cihangir Canıyılmaz, hazırladıkları paketlerin özellikle bayi toplantıları için tercih edilmesini öngördüklerini anlattı. Canıyılmaz, “Birkaç inşaat şirketiyle görüşmeler devam ediyor. Konut alan müşterilerine bu paketlerimizden hediye etmeyi planlıyorlar” diye konuştu. Bahamalar ve Karayipler kampanyasının 3 Ağustos’ta başlayacağını kaydeden Canıyılmaz, 8 taksit imkanı olduğunu da hatırlattı.

THY Miami’ye uçuracak Royal Caribbean gezdirecek

- Bahamalar paketinde THY’nın tarifeli uçuşları ile İstanbul’dan Miami’ye direkt seyahat edecek misafirler, orada 2 gece konaklayacak, 4 gece 5 gün boyunca Bahamalar’a gemi yolculuğu yapacak.

- Bu tur kapsamında Royal Caribbean International’a ait egzotik bir ada olan Cococay Adası, Bahamalar’ın başkenti Nassau Adası ve Amerika’nın en güney noktasında bulunan Key West limanı gezilecek.

- Gemi seyahatinden sonra Orlando’ya geçilecek ve orada 2 gün konaklanacak.

- Karayipler paketinde ise THY’nın tarifeli uçuşları ile İstanbul’dan Miami’ye direkt ulaşacak olan misafirler, orada 1 gece konaklayacak, dünyanın en büyük gemisi Allure of The Seas ile 7 gece 8 gün Karayipler’i keşfedecek.



Kaynak: GazeteVatan
Eklenme tarihi: 28.07.2015




Share |




YORUMLARINIZ


Detaylı Bilgi
Sözü edilen 5 farklı tatil programı ile ilgili bilgiyi nereden ve nasıl temin edebiliriz? THY'nin en son 7 gece ve 8 günlük muhteşem kampanyası hakkında da bilgi elde edinebilme kaynağı hususunda da aytınlatabilirmisiniz. Saygılarımla. Fehmi AKDOĞAN e-mail; akdoganfehmi@hotmail.com

Yazan: Fehmi Akdoğan - 5.11.2015 22:19:51




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DEN-TA Denizcilik
 MEMORIES Yatching
 GUNGOR Shipping
 EMSAN Denizcilik ..
 SALMAKİS Turizm Y..
 VİLLA Denizcilik ..
 TCS Denizcilik
 YEŞİL Marmaris A...
 EKSİM Denizcilik
 MAK Denizcilik Ti..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim