Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Başkan Kocadon ''Pirireis Üniversitesi Gemisi'' ni ziyaret etti
Eğitim ve staj amacıyla Ege ve Akdeniz’e açılan ve Piri Reis Üniversitesi Okul Gemisi Bodrum’a geldi. Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Başkan Kocadon’u ziyaret etti.
Bodrum Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Piri Reis Okul Gemisine davet etti.

Başkan Mehmet Kocadon’a gemiye yapılan ziyarette Rektör Oral Erdoğan başta olmak üzere Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Piri Reis Okul Gemisi Kaptanı Semih Salgıncı, gemi otel müdürü Sedat Aydoğan, üniversite öğretim görevlileri ve denizci eğiticisi eğitmenlerden Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Dr. Ergün Demirel, Şems Aktuğ, Cihat Aşan, Murat Selçuk Solmaz, Ali Cem Kuzu ile üniversite araştırma görevlisi Barış Özsever ve gemide eğitim gören öğrenciler eşlik etti.





Başkan Kocadon’a gemiyi gezdiren yetkililer Türkiye denizciliği, Bodrum’da denizcilik adına yapılan faaliyetler ve STS Bodrum Okul Gemisi hakkında sohbet etti.

Ziyaret sonunda ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu’na denizciliğe sunmuş oldukları katkılar nedeniyle Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.

Çoğunluğu Piri Reis Üniversitesi’nden 2’si Romen, 24’ü kız, 8 üniversiteden 46 kişi ile toplam 191 öğrenci bulunan Piri Reis Üniversitesi Okul Gemisinde eğitimciler ve mürettebat ile birlikte toplam 270 kişi seyahat ediyor. 1983 model Polonya yapımı olan Piri Reis gemisi, daha önce Bodrum Gemi Yanaşma İskelesine eski adı Ankara iken de gelmişti. 20 Temmuz - 20 Eylül 2015 tarihleri arasında 2 ay sürecek olan eğitimin ilk ayını Karadeniz’de geçiren gemi ikinci ayında ise Ege ve Akdeniz’e açıldı.

Piri Reis Okul Gemisinde öğrenciler bir yandan eğitim alırken bir yandan da staj yapma fırsatını bulabiliyor. Prof. Dr. Oral Erdoğan, önümüzdeki yıllarda sadece denizcilik fakültesinden değil, işletme veya sağlık ile ilgili bölümlerden de öğrencilere staj yapma imkanını tanımak istediklerini kaydetti.


Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 29.08.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ANGELS PRO ACTION
 YELKEN Denizcilik
 ARTUR Teknesi
 KAYIKHANE
 ARMADOR Denizcili..
 ALEV Deniz Taşıma..
 BANMARİN Denizcil..
 DRAGUT Denizcilik
 HDR Denizcilik
 APM Denizcilik Na..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim