Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
İtalyanlar Boat Show’a geliyor
Uluslararası İstanbul Boat Show için girişimlerinin sonuna gelen İzmir İtalyan Ticaret Odası, İtalyan ve Türk firmalarını bir araya getiriyor.

İzmir İtalyan Ticaret Odası Avrupa’nın sayılı denizcilik fuarları arasında yer alan, Türkiye’nin ilk ve en eski denizcilik fuarı Uluslararası İstanbul Boat Show için heyet organizasyonu gerçekleştirecek.



Bugüne kadar çeşitli sektörlere yönelik alım heyeti organizasyonları ve ikili görüşmeler düzenleyen İzmir İtalyan Ticaret Odası, bu yıl 6 – 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Boat Show için sürdürdüğü çalışmaların sonuna geldi. Ülke ekonomisine katkı sağlayacak her ticari etkinlik için İtalya ile Türkiye arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, bugüne kadar İzmir ve İtalya arasında birbirinden güzel projelere imza attıklarını söyledi.

İzmir İtalyan Ticaret Odası’nın denizcilik sektörünü son derece önemsediğini ve daha önce özellikle yatçılık sektöründe birçok çalışma yaptıklarını hatırlatan Akdurak, “Her yıl en az bir kez yat ve yatçılık malzemeleri üreten İtalyan ve Türk firmalarını bir araya getiriyoruz. Sektör temsilcilerine yönelik desteklerimizi fuarlar için de sürdürüyoruz. Yatçılık sektöründe ülkemizde önemli yeri bulunan İstanbul Boat Show Fuarı’na da İtalya’dan sektör temsilcilerini getiriyoruz. Böylelikle fuarın daha verimli geçmesi için gerekli katkıyı koyduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

Su üzerinde gerçekleşecek

Deniz üzerinde düzenlenen tek marin fuarı olma ayrıcalığına sahip olan İstanbul Boat Show 6 – 11 Ekim 2015 tarihleri arasında bu yıl 35’inci kez gerçekleştirilecek. Deniz üzerinde gerçekleştirilecek olması, farklı boylarda megayat, süperyat, yelkenli, katamaran ve sürat tekneleriyle çeşitli tekne donanımları, malzemeleri ve aksesuarlarının sergilenmesine olanak sunuyor. Fuar boyunca seminer programları, uygulamalı dersler gerçekleştirilecek. Sektör ve iş dünyasına dair önemli ödül almış tasarımcıların yer alacağı fuarda marina sohbetleri, yelken ve kürek yarışları, deniz konulu sergiler gibi katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisini çekecek çok sayıda etkinlik yer alacak.



Kaynak: Dünya
Eklenme tarihi: 03.10.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 O.D.G.I. SHIPPING
 İMDAT Gemicilik S..
 ANGELS PRO ACTION
 DEN-TA Denizcilik
 İNTA Denizcilik
 AFRICA MARINE COM..
 POYRAZ Denizcilik
 CEVAHİR Kara ve D..
 INDEKS A.Ş
 MİRA Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim