Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gemi sökümcüler Yıldırım'ın bakan olmasını havai fişekle kutladı
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na Binali Yıldırım'ın getirilmesi, Aliağa ilçesindeki gemi geri dönüşüm tesislerinde havai fişeklerle kutlandı.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği'nden (GEMİSANDER) yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldırım'ın tekrar eski görevine dönmesi, Türkiye'nin tek gemi söküm bölgesi olma özelliğine sahip olan Aliağa ilçesindeki gemi geri dönüşüm tesislerinde havai fişeklerle kutlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GEMİSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Yıldırım'ın yeniden bakanlık görevine gelmesinin Türk denizcilik sektörü adına büyük önem taşıdığını, sektörün gelişimi, kalkınması ve modernizasyonunda Yıldırım'ın büyük emeğinin olduğunu vurguladı.

Dünyada lider konumuna gelen Türk gemi geri dönüşüm sektörünün yakaladığı bu başarıda Yıldırım'ın payının büyük olduğuna dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:

"Sayın Binali Yıldırım'ın 12 yıl aralıksız süren bakanlığı döneminde sektörümüz altın çağını yaşamıştır. Bunun içindir ki bir kez daha 'Haydi Bismillah' diyen sayın bakanımızla birlikte bizlerde 'nerede kalmıştık' diyoruz.

Binali Yıldırım demek, icraat demektir. Biz şunu çok iyi biliyoruz ki Sayın Bakanımız yine 'Başarının sınırı olmaz' diyerek, bize yeni hedefler gösterecek, sektörümüzden daha büyük başarılar isteyecek ve bu doğrultuda bizlerden desteğini yine hiçbir zaman esirgemeyecektir.

Cumhuriyet döneminin gelmiş geçmiş en başarılı Ulaştırma Bakanı olan Sayın Binali Yıldırım'ı yeniden Türk denizcilik camiasıyla buluşturan Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın bakanımızın yeniden Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilmesi Türk denizcilik sektörü adına çok büyük şanstır. Denizcilik tabiriyle kendisinin yeniden dümene geçmesi tüm paydaşlarımızı sevindirdiği gibi bizlere de sevinç kaynağı olmuştur. Bu bağlamda Sayın Bakanımıza yeni dönemde başarılar diliyorum ve kutlu görevinde sektör olarak her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum."



Kaynak: Haber7
Eklenme tarihi: 25.11.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SAMSUN Shipping
 MEGAMAR Denizcili..
 KAPTAN ACAR Yatçı..
 MİRA Denizcilik
 HM Denizcilik Tic..
 EKİNCİ Gemi Hizme..
 AE Medya Turizm İ..
 ÖZEL PENDİK YAŞAM..
 DENİZSAN
 ORCA Denizcilik N..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim