Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Denizciler, Düsseldorf'u fethedecek
Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) tarafından 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek 'Düsseldorf Boot Show'a katılacak Türk firmalar için başvurular başladı.

21 Kasım'a kadar devam edecek başvuruların ardından katılımcıların duyurusu yapılacak. 1 ana, 4 ara olmak üzere 4 farklı holde kurulacak olan ve başta bölge turizminin anlatılacağı standlara, bu yıl Antalya başta olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde üretilen mega yatların tanıtımının yapılacağı 7/A bölümü de eklendi.



MEGA YAT TANITIMI İÇİN YER ALINDI

Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu, önceki yıllara oranla 2017 fuarında Türkiye standlarının büyüdüğünü ve ekstra alınan alanlarla tanıtım kapasitesini üçe katladığını belirtti. Kendiroğlu, şöyle dedi:
"Önceki yıllarda bir ana iki ara olmak üzere 3 ayrı bölümde stant açılıyordu. Bu yıl ise fuar alanının içindeki 13 nolu holde 300 metrekare alan üzerinde merkez Türkiye standı, 3'ncü holde 80 metrekare büyüklüğünde dalış ve sualtı standları, 1 nolu holde ise sörf ve rüzgar sporları standları yer alacak. Ayrıca 7/A holünde maga yatlarımız sergilenecek. Önceki fuarlarda mega yat bölümünden yer alamıyorduk. Bu yıl oradan da yerimizi aldık. Mega yat üreticisi firmalarımız dünya devlerinin arasında mega yatlarını sergileyebilecek. Son olarak 13 ile 14'üncü hol birleşiminde outdoor sporları ile ön plana çıkan otellerin tanıtıldığı bölümde de 2 otellik yer aldık. Başvurular 21 Kasım'a kadar devam edecek. Ardından katılımcıların listesini oluşturacağız."

TÜRKİYE STANDLARINA ÖZEL İLGİ

Düsseldorf Boot Show'a katılmak için Antalya'dan 100 kişilik ekiple yola çıkacaklarını belirten Kendiroğlu, “Düsseldorf çok önemli bir fuar. Özellikle sörf, rüzgar sörfü ve su altı- su üstü su sporları için önemi büyük. Antalya DTO olarak fuar organizasyonunu biz üstlendik. Tüm ayrıntılara dikkat ederek fuara hazırlanıyoruz. Türkiye standı fuarın önemli standlarından birisi olacak" dedi.

FUARLARA SIKI TAKİP

Düsseldorf'un ardından Londra Boat Show ve Paris Denizcilik ve Kieler Woche Yatçılık Fuarı'na katılacaklarını vurgulayan Kendiroğlu, “Dünya deniz sektörünün önde gelen tüm fuarlarında Türkiye ve özellikle Antalya olarak bulunmak istiyoruz" diye konuştu.





Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 27.10.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AKIN AKSU Yat
 LİDER Gemi San.Tu..
 TSC Denizcilik
 SERMAR Denizcilik
 V-GO Yachting
 GULET POINT Yacht..
 KILIÇ Deniz Ürünl..
 İSTANBUL MARİNE P..
 GROUPSEA Deniz Ta..
 ARTUR Teknesi
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim