Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
DÖDER son toplantısını Piri Reis Üniversitesi’nde yaptı
Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2016-2017 faaliyet dönemi ikinci delegasyon toplantısını 4 Aralık Pazar günü 60 öğrencinin ve GençTümDer’in katılımıyla Piri Reis Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Piri Reis Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi denizci öğrencileri ikinci delegasyonda bir araya geldiler.

Delegasyon, Yönetim Kurulu Üyeleri’nin kendilerini tanıtması ile başladı.



Eski dönem DÖDER yöneticilerinden ve şu anda Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Kürşat PEKŞEN, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti ve sektörün Denizci Öğrenciler Derneği’ni yakından takip ettiğinden ve bu doğrultuda güzel tepkiler olduğundan, gelecek dönemdeki faaliyetlerimize olan desteğin artacağı haberini aktardı. DÖDER’in geçmişten günümüze uzanan tarihinde neleri başardığına değinerek gelecek dönem yapılması gerekenler ve hedefler hakkında fikirlerini dile getirdi.



GençTümder (Tüm Denizciler Gençlik Platformu) Başkanı Emirhan METİN, GençTümder’i tanıttı ve şuana kadar neler başardıklarından, gerçekleştirmeyi planladıkları projelerin detaylarından ve Sarıyer Belediyesi Denizcileşme Merkezi’nden bahsetti. Emirhan METİN konuşmasında denizcilik sektöründeki sorunları da ele aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Can SERBEST ve GençTümder Başkanı Emirhan METİN, ortak gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında verip fikir alışverişinde bulundu.

DÖDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Cihat AĞCABAŞOĞLU, Sosyal Sorumluluk ve Sosyal Faaliyet Komisyonları ve bu komisyonların önemini ele aldı. Dönem içerisinde Moda Deniz Kulübü’nde düzenli olarak paneller düzenlenmesini planladıklarını dile getirdi. Sponsorluk ağının genişletildiğinden bahsetti.

Sosyal Sorumluluk ile ilgili olarak gerçekleştirilebilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulduktan sonra gerçekleştirebilecek faaliyetler hakkında çalışmaların en kısa zamanda başlanmasına karar verildi.

DÖDER Yönetim Kurulu Başkanı Can SERBEST, e-dergi fikrinin detayları ve fikrin oluşum aşaması hakkında bilgi verdi ve e-dergi ile ilgili olarak katılımcıların fikirlerini aldı. Denizkızı Kongresi için sponsorluk çalışmalarının detaylarını aktardı.

11-19 Şubat tarihlerinden gerçekleştirilecek olan CNR Avrasya Boat Show’da DÖDER standının da yer alacağından bahsedildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Can SERBEST, 18. Ulusal Denizkızı Kongresi’nin şekillenmeye başladığını aktardı. Kongrenin içeriği hakkında detaylı olarak bilgi veren Can SERBEST, bu yıl kongrenin temasının “Türk Denizciliğinin Gelişimi” olarak belirlendiğini ve Bodrum’da 27-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladıklarını aktardı.

Geçmiş dönemki kongrelerdeki eksikler ve bu konuda neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunduktan sonra bu yılki Denizkızı Kongresi için oturumların geniş bir yelpazede tutulacağından bahsedildi.

Can SERBEST, Türkiye’deki tüm denizci öğrencilere ulaşabilmek amacı ile Türkiye Turnesi gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

Bir sonraki delegasyonun Kocaeli Üniversitesi’nde şubat ayı içerisinde olacağı bilgisi verildikten sonra fotoğraf çekiminin ardından delegasyon sona erdi.



**************************

KONU İLE İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİMİZ;

- Denizci öğrenciler kahvaltıda buluştu
- Denizci öğrenciler toplantı yaptı
- Denizci öğrenciler derneği geleneksel iftar yemeğinde buluştu
- 17. Ulusal Denizkızı Kongresi yarın başlıyor
- YDÜ I. Uluslararası Denizkızı Kongresi’ne katıldı
- Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Öğrencileri Van'a Döndü


www.gemipersoneli.com





Kaynak: www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 07.12.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DEEP Maritime
 KARYA Shipping & ..
 BANMARİN Denizcil..
 BARBAROS Yatçılık
 SETA Denizcilik v..
 ARMADOR Denizcili..
 SEASON İnşaat Tur..
 BLUETANKERS
 ANTMARİN A.Ş
 BLUE DE NIMES
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim