Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Her şey dahil Cruise turları 299 Euro’dan başlıyor
Celestyal Cruises ile Yunan Adaları turlarına erken rezervasyon yaptıranlar; yüzde 35 indirim fırsatı yakalıyor. Her şey dahil cruise tatili ile 3-4 ve 7 gecelik Idyllic Aegean turlarının fiyatları 299 Euro’dan başlıyor.



299 EURO’DAN BAŞLIYOR

Sıra dışı tur programları ile cruise seyahatini ve Yunan Adaları’nı Türk tatilcilere sevdiren Celestyal Cruises’un erken rezervasyon kampanyası, yaz tatilini şimdiden planlamak isteyenler için ideal.

Celestyal Cruises’un 2017 turları için şimdiden rezervasyon yaptıranlar; yüzde 35 indirim fırsatıyla tatillerini erken planlayacak. Kampanyaya göre Celestyal Cruises ile Idyllic Aegean Turları’nın fiyatları 299 Euro’dan başlıyor. Fiyatlara her şey dahil konaklama, liman vergisi dahil olacak. 3, 4 ve 7 gecelik alternatifler sunan turlarla Ege sularının en güzel adaları Mikonos, Sisam, Milos, Kos ve Ios ile başkent Atina’yı gezmek mümkün.



30 BININ ÜZERINDE TÜRK YOLCUYU YUNAN ADALARı’NDA GEZDIRDIK

Celestyal Cruises Türkiye Temsilcisi Karavan Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz; 2016 sezonunu değerlendirerek erken rezervasyon kampanyasını şöyle açıkladı: ‘’Celestyal Cruises olarak başarılı bir sezon geçirdik; geçtiğimiz yaz bir önceki yıla oranla yüzde 25 büyümeyle 30 binin üzerinde Türk yolcuyu Yunan Adaları’nda gezdirdik. 2017 yılı için tur programlarımızda yine otantisite ve tematik turlar öne çıkacak. Bizim hedefimiz cruise tecrübesini daha geniş kitlelere yaşatmaktı. Hedefimiz ve misyonumuzu bu yıl da zengin tur programlarımız ve sıra dışı destinasyonlarımızla koruyacağız.

ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI

Biz cruise tecrübesini daha geniş kitlelere yaymaya devam edeceğiz. 2017 tur programlarımızı da bu hedef çerçevesinde hazırladık. Erken rezervasyon kampanyamıza start verdik. Tatilini şimdiden planlayanlar yüzde 35 indirimden yararlanacak. Erken rezervasyonun ilk 3 periyodunda yüzde 40 civarında satış bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl erken rezervasyon kampanyası kapsamında yüzde 35’e varmıştık. Marka bilinirliğimizin artması ve Celestyal Cruises ile cruise tecrübesini yaşayanların memnuniyeti bu sezonki erken rezervasyon kampanyamıza olumlu yansıyacaktır.’’




Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 20.01.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AR-GAZ
 BARBAROS Yatçılık
 HDR Denizcilik
 ÇAKIROĞLU Denizci..
 ADECCO Hizmet ve ..
 İSTANBUL MARİNE P..
 TANGO Denizcilik
 ANGELS PRO ACTION
 ASYA Nakliyat Ve ..
 SERPEN Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim