Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Negmar’dan Lojistik merkezi için yatırım atağı
Türkiye’nin bölgesel lojistik merkezi olma hedefine yönelik stratejisini uluslararası yatırım ve denizcilik şirketi Negmar Grup yeni proje atağıyla destekleyecek. Negmar Grup CEO’su Mustafa Serdar Duran, “Bizler ülkemizin gücüne inanıyor ve istikrarlı ekonomi politikalarının lojistik sektörümüzü iyi noktalara taşıyacağına inanıyoruz” dedi.



Uluslararası yatırım ve denizcilik şirketi olarak İstanbul'da kurulan Negmar Grup, Türkiye'nin lojistik merkezi olma hedefine katkıda bulunmak için yatırımlarını artırdı. Denizcilik ve lojistikte kurduğu ekosistemle 14 ulusal ve uluslararası şirketi, 3 uluslararası yatırımcısı, 4 merkez ofiste 600'e yakın çalışanı ile ülkede ve bölgede yatırım yapan grub, 2017'de de çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi hedefliyor. Negmar Grup CEO'su Mustafa Serdar Duran, taşımacılık sektöründeki faaliyetlerine ilişkin, ''Ülkemiz içinde bulunduğu konum itibarıyla lojistik merkezi durumunda, bizlerde şirketimizi lojistik merkezi olarak büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Denizyolu taşımacılığında İstanbullines ile 3 yıldır Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) hattında hizmet verdiklerini belirten Duran, 4 motorlu dümen pervanesi bulunan İstanbullines feribotlarının, donanımlarıyla da zorlu hava şartlarında kesintisiz olarak denizyolu ulaşımına imkân sağladığını anlattı.

8 BİN 983 KİLOMETRELİK ARAÇ ÇEKTİ

Duran, “Amacımız çıtayı yükseltmek. Yakıt tüketimini azaltarak hem milli ekonomiye tasarruf sağlamak hem de yolcuyu trafik derdinden uzaklaştırmayı hedefliyoruz. 2016 yılında Eskihisar- Yalova (Tavşanlı) ve Ambarlı- Bandırma hatlarında taşıdığı 1 milyon 927 bin 372 araç ve 3 milyon 977 bin 948 yolcu ile İstanbul trafiğinden 8 bin 983 kilometrelik araç çektik” diye konuştu. Duran, taşımacılık, depolama ve terminal hizmetleri ile entegre lojistiğin oyuncularından Etis Lojistik'in yatırımlarına devam edeceğini ifade etti.

İSTİKRARLI EKONOMİ SEKTÖRÜ GELİŞTİRECEK

Duran, bu kapsamda araç filolarını güçlendirdiklerini, ana iş ortaklarıyla faaliyetlerini artırarak devam ettireceklerini aktardı. Sektör açısından Türkiye'nin geçen yıl zor dönemler geçirdiğini söyleyen Duran, “Müşteri ile pazarı birbirine bağlayan köprü görevi görüyor. Bu süreci yine en az hasarla atlattık. Bizler ülkemizin gücüne inanıyor ve istikrarlı ekonomi politikalarının lojistik sektörümüzü iyi noktalara taşıyacağına inanıyoruz. Biz de 2017'de sektördeki gücümüzü artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Filo için projelere devam

Altyapı yatırımlarını sürdürerek filo yatırımlarına da devam ettiklerini vurgulayan Duran, son olarak filolarına 37 yeni araç katıklarını söyledi. Türkiye'nin 3 bin noktasına taşımacılık gerçekleştirdiklerini dile getiren Duran, şunları kaydetti: “Türkiye uluslararası taşımacılık bağlamında önemli bir konuma sahip. İstanbul'a yapılan üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün faaliyete geçmesi Türkiye'yi uluslararası alana bağlayan önemli kriterler arasında. Uluslararası ve ulusal partnerlerimizle oluşturduğumuz sinerji ve yatırım enerjisiyle ile denizcilik ve lojistik sektörünün büyüyen gücü olarak bölgemize ve dünyaya değer katmaya devam edeceğiz.”




Kaynak: Yenişafak
Eklenme tarihi: 01.02.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MALATYA Büyükşehi..
 NES TEKNOLOJİ
 PAŞABAHÇE Denizci..
 JASMİNE COURT Hot..
 NEGMAR Denizcilik..
 HACIBABA Ltd. Şti..
 MARİST Shipping
 SOYLU Denizcilik ..
 DOĞUŞ Denizcilik ..
 ATİPOST Turizm Lt..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim