Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Savunma sanayisinin kalbi IDEF'te atacak
Yaklaşık 800 firma savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında en modern araç, malzeme ve sistemlerini sergileyecek.



Dünyadaki ilk 5 savunma fuarı arasında yer alan Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF) 13. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuarda, bu yıl 50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firma savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında en modern araç, malzeme ve sistemlerini tanıtacak.

Cumhurbaşkanlığının himayesinde, Milli Savunma Bakanlığının ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda organize edilen IDEF, İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde, 9-12 Mayıs'ta düzenlenecek.

İki yılda bir düzenlenen IDEF'ler, açıldığı yıl Türkiye’nin en büyük uluslararası organizasyonu olma özelliğini taşıyor.

Fuarda bu yıl, 50'yi aşkın ülkeden yaklaşık 800 firma savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında üretilen en modern araç, malzeme ve sistemlerini sergileyecek. Ayrıca savunma sanayisiyle doğrudan ilişkili firmalar dışında, diğer sanayi dallarından da çok sayıda üretici firmanın fuarda yer alması bekleniyor.

IDEF önceki yıllarda olduğu gibi savunma sanayisi alanında dünyanın önde gelen üst düzey tedarik makamlarını ağırlayacak. En çok resmi heyet ağırlayan savunma sanayisi fuarları arasında yer alan IDEF'e, 67 ülke ve 2 uluslararası kuruluştan 124 heyetin katılması öngörülüyor.

Savunma ve güvenlik alanında Türkiye'nin en önemli tedarik makamları IDEF'te resmi görüşme ofisleri açarak, katılımcı firmalar ve yabancı heyetlerle bir araya gelecek. Bu sayede alıcılar ihtiyaçlarıyla ilgili son ürünleri görebilme, geniş firma kitlesine ulaşabilme ve yabancı heyetlerle uluslararası görüşmeler yapabilme imkanına kavuşurken, katılımcı firma yöneticileri de savunma sanayisiyle ilgili devletin tüm tedarik makamlarına tek seferde erişebilecek.

IDEF özellikleriyle kendi kategorisinde Türkiye'deki tek ve rakipsiz fuar olarak öne çıkarken dünyada ilk 5 savunma sanayisi fuarı arasında bulunuyor. Bu yılki organizasyon da geleneksel görüşmelerin, iş bağlantılarının ve anlaşmalarının ortak noktası olacak.

IDEF'lerin dünyanın en önemli fuarlarından biri ve savunma sanayisinin stratejik iş birliği platformu haline gelmesinde planlı gerçekleştirilen B2G, B2B ve G2G görüşmelerinin büyük önemi bulunuyor. Bu yıl görüşmeler "Meet at IDEF" sloganıyla düzenlenecek. Bu kapsamda, IDEF 2017'ye katılan her yabancı heyet ve katılımcı firmaya, üst düzey tedarik makamları, yabancı heyet ve diğer firmalarla bire bir görüşme imkanı sunulacak.

IDEF 2017'de 2 binin üstünde planlı iş görüşmesi yapılması ve bir dizi anlaşmaya imza atılması öngörülüyor. Fuarda gerçekleşen iş hacminin bu görüşmeler sayesinde artması bekleniyor.




Kaynak: TRThaber
Eklenme tarihi: 08.05.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÖZDADAYLILAR deni..
 İSTANBUL Denizcil..
 TRAMOLA Deniz Taş..
 İNKA
 KILIÇ Deniz Ürünl..
 SERAKİ Turizm Ltd..
 VENTO Deniz İşlet..
 DERIN Denizcilik
 DOĞANBEY Denizcil..
 MOBYDİCK Yat
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim