Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Türkiye'nin ilk gemi kütüphanesi hızla tamamlanıyor
Temalı Kütüphaneler Projesi ile Türkiye'de bir ilke imza atan Çankırı Belediyesi'nin beş parçadan oluşturulan Gemi Kütüphanenin ana gövdesi tamamlanarak beton kaide üzerine montajı yapıldı.



Recep Tayyip Erdoğan Parkının devamına yapımı başlanan göl alanı içerisine yerleştirilen 41 m uzunluğunda ve gerçek gemi ölçülerindeki geminin üst kısmında yer alan yaşam ünitesi ve kaptan köşkünün çalışmaları devam ediyor. Kütüphane bölümünde ve kaptan köşkünde kullanılacak mobilya ve iç mimari ahşap kaplamaları yapımına bu ay içerisinde başlanacak. Yaklaşık 3 ay içerisinde tüm tesisatı tamamlanacak geminin iç tasarımı kütüphane formuna çevrilerek çocukların kullanımına hazır hale getirilecek.

Dinç 'Geleceğin Kazananı Çocuklar Olmalı'

Bilgi ve iletişimin daha da kişiselleşmesinden dolayı kütüphanelerin yok olması yerine gelecekte özellikle çocukların hayatında daha güçlü bir şekilde yer almalarını arzu ettiklerini belirten Belediyesi Başkanı İrfan Dinç, ' Geleceğin kazananı çocuklar olmalı.' dedi.

Dinç, yeni neslin kitap okuma alışkanlığını perçinlemek için kütüphanelerin hızlı gelişime ve değişime uyum sağlamalarını istediklerini vurgulayarak ' Farklı ve dikkat çekici formlardaki temalı kütüphanelerimiz, bu amacımıza doğru bir şekilde hizmet etmektedir. Çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin gösterdiği ilgi, ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Temalı Kütüphane Projemiz sadece Türkiye'de değil, bu formları ile dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. Çocuklarımıza özel hazırlanmış okul kütüphaneleri ve farklı kent kütüphanelerine sahip bir şehir olmaktan mutluyuz. Uçak Kütüphane ile havaalanı olmayan kentimize gerçek bir uçak indirdik, çocuklarımız Tren Kütüphane ile vagonda kitap okumanın farklılığını yaşıyor ve şimdi de denizi olmayan şehrimize gerçek bir gemi inşa ediyoruz. Göreve başladığımız ilk günden bu yana nitelikli bireyler yetiştirilmesi yönünde destek veriyor ve gayret ediyoruz.' ifadelerini kullandı.






Kaynak: flashaber24
Eklenme tarihi: 24.05.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TUNCMETE Denizcil..
 TURKON Holding
 MARVEL Uluslarara..
 EGETAN Denizcilik
 HACIÖMEROĞLU Deni..
 TRAMOLA Deniz Taş..
 GULNAK Dnz. Nak. ..
 OZI Yatching
 KALE Grubu
 KARAN Gemi İşl. İ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim