Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Bakan Arslan: İstanbul'daki yağış tam bir afet
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'daki şiddetli yağışla ilgili, "Tam bir afettir. Metrekareye 250 kilogram yağmur yağmış; bir saat, bir buçuk saatte, bu olağanüstü bir durum. Kısa sürede de tünel geçişi başlamış olacak." dedi.



Ekiplerin teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Arslan, şunları "Avrasya Tüneli'nde ekipler teyakkuz halinde. Kısa sürede de tünel geçişi başlamış olacak." diye konuştu.

Ekiplerin tamamının bölgede teyakkuz halinde bulunduğunu kaydeden Arslan, kriz merkezinin çalışmalarını devam ettirdiğini, sıkıntı yaşayan vatandaşların kriz merkezlerine ulaşmasını istediklerini vurguladı.



Ekiplerin kurtarma çalışmalarını sürdürdüğünü, hasar tespitinin ise daha sonra gerçekleştirileceğini aktaran Bakan Arslan, "Herhangi bir hasar durumunda tespiti yapılıp, zarar ziyan ödemesi yönünde destek olunacak. Şu an yağmur durmuş vaziyette. Su tahliyeleri yapılıyor. Bugünkü yağışı meteorolojinin yoğun yağış haberiyle örtüştürmek doğru bir şey değil. Tam bir afettir. Metrekareye 250 kilogram yağmur yağmış, bir saat, bir buçuk saatte, bu olağanüstü bir durum." değerlendirmesinde bulundu.



Avrasya Tüneli İşletmesinden açıklama

Öte yandan, Avrasya Tüneli İşletmesi, kentte trafiğin normale dönmesinin ardından tünelin her iki yönde İstanbulluların hizmetinde olacağını duyurdu. Tünelin, saat 10.00'dan itibaren tek yönde geçici olarak hizmet veremediği anımsatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Avrasya Tüneli tüm sistemleriyle çalışmaktadır. Ancak, Asya Avrupa istikametinde tünel çıkışından sonraki bağlantı yollarında yaşanan trafik sıkışıklığını olumsuz etkilememek için Avrasya Tüneli tek yönde (Asya-Avrupa yönünde) sabah saat 10.00'dan itibaren geçici olarak hizmet verememektedir. Avrupa-Asya istikametinde ise yapılan trafik yönlendirmeleriyle tünel kesintisiz olarak hizmete devam etmektedir. Bağlantı yollarındaki trafiğin normale dönmesinin hemen akabinde Avrasya Tüneli tüm sistemleriyle her iki yönde İstanbulluların hizmetinde olmaya devam edecektir."



Eklenme tarihi: 19.07.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NAVİGA Yatçılık
 PEARL NAVAL
 MOBYDİCK Yat
 KAYRAPORT Liman I..
 BEYKİM Petrolcülü..
 MSAM Denizcilik
 SEASON İnşaat Tur..
 BİLGİLİ Denizcili..
 ORUÇOĞLU Yacht & ..
 ECA Ship Trade Co..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim