Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Sahil Güvenlik Komutanlığı’na UZMAN ERBAŞ alınacak
Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı geçtiğimiz günlerde kendi resmi web adresi ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamış ve kendi bünyesinde en az lise mezunu uzman erbaş alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu uzman erbaş alımı hakkında tüm detaylarını paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alım ilanına başvurular 13 Şubat 2018 tarihinde başlayacak. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 26 Şubat 2018 tarihine kadar yapacaklardır. Başvurular "www.sahilguvenlik.gov.tr" web adresi üzerinden yapılacaktır. Online işlemin yanı sıra posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu uzman erbaş alım ilanına başvuru yapacak olan adayların T. C. vatandaşı olmaları ve en az lise ve dengi okul mezunu olmaları ve 2018 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir. Adayların askerlik görevlerini yapmış olmaları veya yapıyor olmaları da gerekmektedir. Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların uzman erbaş olacaklar için nitelik belgesini olumlu olarak almaları ve yapılacak yazılı ile uygulamamalı sınavlarda başarılı olmaları istenmektedir.

SERDÜMEN

Bunun yanı sıra Serdümen kadrosu için "Meslek Liselerinin; Gemi Yönetimi ve Güverte, Denizcilik (Gemi Yönetimi), Denizcilik (Yat Kaptanlığı), Denizcilik (Balıkçı Gemisi Kaptanlığı), Yat Kaptanlığı bölümü mezunu olmak, Meslek Yüksekokullarının; Deniz Ulaştırma ve İşletme, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Marina/Yat İşletmeciliği bölümü mezunu olmak, Fakültelerin Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olmak, Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığında “Serdümen” sınıf/branş/ihtisasında yapmış veya yapıyor olmak, Gemiadamları Belgesi sahibi olmak, Balıkçı gemileri/yat kullanmış olmak ve bunu belgelemek." şartları aranmaktadır.

KURBAĞA ADAM

Kurbağa adam kadrosu için "Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetleri Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığında Kurbağa adam sınıf/branş/ihtisasta yapmış veya yapıyor olmak, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından onaylanmış en az 1 yıldız dalıcı belgesine sahip olmak, Meslek Yüksekokullarının Sualtı Teknolojisi bölümü mezunu olmak." şartlarına haiz olmak gerekmektedir.

AŞÇI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından alınacak olan aşçı kadrosu için adayların "Meslek Liselerinin; Yiyecek İçecek Hizmetleri, Aşçılık bölümü, Aşçılık Meslek Lisesi mezunu olmak, Aşçılık Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Askerlik hizmetini Kuvvet Komutanlığına bakılmaksızın İkmal (aşçı) işleri ile ilgili sınıf/branş/ihtisasta yapmış veya yapıyor olmak, İkmal (aşçı) işleri ile ilgili kurs/sertifika/bonservis-ustalık kalfalık-çıraklık belgelerinden en az birine sahip olmak veya bu belgelere denk bir belge sahibi olmak." şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

ŞOFÖR

Şoför kadro içinse "Yeni tip sürücü belgelerinde “CE” veya “DE” sınıfı ehliyeti bulunmak, Eski tip sürücü belgelerinde “D” sınıfı ehliyeti bulunmak" şartları aranmaktadır.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKALYINIZ




Eklenme tarihi: 12.02.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ADRASAN Denizcili..
 ALCOR Shipping
 REGENCY Ship
 CAMUZLAR Sea Prod..
 BODRUM Denizcilik
 S.S. Marmara Adas..
 ÖZDADAYLILAR deni..
 KUMSAL1 Gezi Tekn..
 MONO Denizcilik
 DEK Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim