Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Dünya gemi tedarikçileri istanbul’da toplanıyor
18 Temmuz 2003 tarihinde kurulmuş bulunan Gemi Tedarikçileri Derneği kendi sektöründe büyük bir atağa geçmiş bulunuyor.

Sektöründe en önemli uluslararası etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Dernek Başkanı Yorgo Saris (aynı zamanda yıllardır ISSA yönetiminde Türkiye’yi de temsil ediyor)

Derneğin amaçlarını şöyle belirtiyor;

“...Gemilere tüm gıda ve tüketim maddeleri ile, güverte, makine, ve diğer teçhizat, müstehlik malzemelerinin ikmalini yapan ve gemi tedarikçileri olarak tarif edilen üye şirketlerimizin müşterek menfaatlerinin korunması, Gümrük Kanunu 176.maddesi uyarınca mesleki faaliyet yürüten üyelerimizin; gemi sahipleri, nakliyeciler, liman başkanlıkları, gümrük ve vergilendirme yetkilileri ile diğer özel veya tüzel kişiliklerle olan ilişkilerde karştıkları sorunları yasal yollarla çözmeye çalışmaktır.

Keza; uluslarası rekabetin çok yoğun olduğu ve zamanla yarışılan bu sektörde ülkemize döviz kazandırmaya çalışan üye şirketlerimizin belirli standartlar dahilinde hareket etmelerini de sağlamak önemli amaçlarımızdan birisidir.

Söz konusu standartlar bakımndan, üyesi ve yönetiminde bulunduğumuz Uluslararası Gemi Tedarikçileri Birliği'ne (ISSA- International Ship Suppliers & Services Association) ISSA standartlarına uyum sağlanması da amaçlarımız arasında bulunmaktadır.

Dünya Denizcilik Sektörünün köklü derneklerinden “ISSA–International Shipsuppliers & Services Association” (Uluslararası Gemi Tedarikçileri Birliği) tarafından 1955 yılından itibaren her yıl dünyanın denize yakın ülkelerinde düzenlenen Kongre ve Fuarının 63.sü bu yıl 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul’da Wyndham Grand Levent Otel’de tarafımızca düzenlenecektir. Organizasyon ile ilgili detaylı bilgi www.issa2018istanbul.com adresinde kamuoyuna sunulmuş bulunmaktadır.”

Dünyanın dörtbir yanından katılacak olan şirket ve dernek temsilcilerinin gündemi yoğun. Önemli olan adil bir uluslararası rekabetin standartlarının belirlenmesidir. Türkiye’nin coğrafi konumunu dikkate alındığında üst düzey kamu temsilcilerinin de bu toplantıya iştiraklerinde yarar olduğunu düşünüyorum. Şimdiden başarılar diliyorum.




Kaynak: Dünya
Eklenme tarihi: 02.08.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İDÇ Denizcilik
 YEŞİL Marmaris A...
 PLUTO Dalış Merk.
 HORİZON LTD.
 AYNACI Denizcilik
 MARİN Römorkör ve..
 NEW MOON Shipping..
 DİZMAN Denizcilik
 MİLANGAZ Uluslara..
 LARA Denizcilik T..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim