Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Kılıç Holding’den Bodrum’a Denizcilik Lisesi
Türkiye’nin en önemli su ürünleri üreticisi ve sektörünün en büyüğü olan Kılıç Deniz Ürünleri, Bodrum’a bir okul yaptırarak eğitime de destek oluyor.

Vatandaş – devlet birlikte ‘Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi’ kapsamında, Bodrum Güvercinlik Mahallesi Ambarlı Mevkiinde yapılacak olan, Denizcilik Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin protokolü, Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Kılıç ve Muğla Valiliği’nce imzalandı.

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Esengül Civelek ve Orhan Kılıç’ın yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Kılıç Holding yöneticileri katıldı.



Törende konuşma yapan Muğla Valisi Esengül Civelek, "İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl bilgi teknolojileri çağı. Gençlerimize buna uygun kaliteli ve nitelikli bir eğitim verebilmek öncelikli amacımız. Yem nesilleri geleceğe hazırlamak hepimizin sorumluluğudur. Bizlerle bu sorumluluğu paylaşan saygın iş adamı Orhan Kılıç’a şahsım ve ilim adına şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Yerli ve milli üretim için kaliteli eğitim

Güvercinlik Ambarlı Mevkiinde bulunan 22 bin metrekare alana yapılacak olan 16 derslikli Denizcilik Meslek ve Teknik Lisesi ve üç atölye binasının yatarım değerinin 10 milyon lira olacağını söyleyen Kılıç Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç ise yapılan protokolden memnuniyetini belirterek “Katma değer sağlayacak her projeyi gönülden destekliyoruz. Biliyoruz ki eğitime verilecek her destek ülkemizi en üst noktalara taşıyacaktır” dedi.

Yerli ve milli atılımının hayata geçirilmesi için donanımlı, nitelikli insan ihtiyacının son derece fazla olduğuna dikkat çeken Kılıç, “Bu anlamda yerli üretim, milli üretim için eğitim kalitemizin yükselmesi şart. Bu anlamda özellikle meslek liseleri ayrı bir öneme sahip. Kaliteli eğitim kaliteli fiziki şartlarda yapılmalı. Bu amaçla ülkemize ihracat ile yaptığımız katkının dışında geleceğimiz gençlerimize eğitim alanında da katkı koymak istedik. Umuyorum bu okuldan mezun olacak gençler ülkemizin yerli ve milli üretim yolunda faydalı birer nefer olurlar” diye konuştu.





Kaynak: gozlemgazetesi
Eklenme tarihi: 28.11.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SEA PARTNER Inc.
 İNTA Denizcilik
 GÜLHAN Denizcilik
 TUBA Denizcilik
 REYSAŞ Denizcilik
 JALE Tur
 TUAN Denizcilik
 GRUP Denizcilik S..
 ŞENER Tersanecili..
 PARİON Gözetim
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim