Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Uzmar, SST Tsimshian Warrior'u teslim etti
Uzmar Tersanesinde inşa edilip, Kasım 2018’de suya indirilen NB122 inşa numaralı Rastar 3200W sınıfı refakat römorkörü SST Tsimshian Warrior bugün yapılan imza töreni ile Kanada'lı sahiplerine teslim edildi.

Uzmar Tersanesi’nde SST Kanada için inşa edilen ve SST Tsimshian Warrior adı verilen Rastar3200w römorkör için bugün teslim imza töreni düzenlendi.Törene Uzmar Denizcilik Genel Müdürü Noyan Altuğ, SAAM Smit’ten Dirk Goudriaan ve Bert Zuurmond ile birlikte Boskalis firmasını temsilen ise A. Bram de Feijter Tersane çalışanları basın mensupları katıldı.



Törende ilk konuşmayı Uzmar Üretim Mühendisi Derya Tuncer yaptı. Tuncer, SST Tsimshian Warrior’un imza töreni için bir araya geldiklerini belirterek, “Heyecanla ve hevesle, meslek hayatımın henüz başında iken bu kadar önemli bir projede yer almamı sağlayan ve yol gösteren amirlerime, formenlere ve tüm saha çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir projenin her anını görmek ve izlemek paha biçilemez bir his. Görmüş olduğunuz gemi, devam projelerinin referansı olsun diyelim. Pruvası neta, denizleri sakin olsun” dedi.



Uzmar Denizcilik Genel Müdürü Müh.Noyan Altuğ yaptığı konuşmada teslim edilen römorkörün Kanada'da UZMAR'ın adını yaşatacağını belirtti. Emeği geçen herkese teşekkür eden Altuğ , “Arkadaşlar, bu römorkör Kanada’da bizim adımızı taşıyacak. Biz bir ekip olarak, Türkiye’nin evlatları olarak bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güzel işler yapabileceğimizi bir kere daha gösterdik” diye konuştu.

Boskalis Üretim Yöneticisi A. Bram de Feijter ise römorkör için Uzmar ile birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ardından Feijter ile Altuğ, römorkör teslimi için imzaları attılar.İmza sonrası hediyelerin verilmesinin ardından Doğan Kaptanın yönetiminde SST Tsimshian Warrior ile konuklara bir gösteri seyri gerçekleştirildi.



Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 23.02.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSTANBULLİNES Den..
 OF Shipping
 MALATYA Belediyes..
 BODRUM Denizcilik
 İSKOMARİNE Denizc..
 NAVİGA Yatçılık
 SİMPLYDİVİNG
 SOTRAMP Denizcili..
 VİYA Yachting
 ZİRVE Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim