Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
'Princess Cruises' İstanbul’u ana limanlarından biri olarak belirledi
Dünyaca ünlü Princess Cruise, 2020 yılından itibaren ana limanlarından biri olarak İstanbul’u belirledi. Firmanın Dünya Satış Başkanı Trey Hickey, yabancı turistin İstanbul ve Türkiye’yi görmek istediğine dikkati çekti. İstanbul’un Akdeniz’de ana liman olması halinde cruise gemilerinin Atina’yı pas geçeceğini belirten Naviosa Genel Müdürü Tolgar Bıyıklı ise, Yenikapı Projesi’nin hemen hayata geçmesi gerektiğini vurguladı.



Türkiye turizm sektörünün gelir getiren en önemli kalemlerinin başında kruvaziyer turizmi geliyor. Sektörde faaliyet gösteren dev şirketler rotalarını yeniden ülkemize çevirdi, 2013 yılında 307 gemi ve 689 bin yolcuyla zirveye ulaşan alanda yeniden hareketlilik başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk kruvaziyer gemisinin 750 turisti İstanbul'a getirmesinin ardından, altı kıtaya birden yelken açarak, 300 liman ve 150 farklı güzergah ile yolcularına tam anlamıyla “dünyayı gezme fırsatı sunan” Princess Cruise da Türkiye yapılanmasını yeniledi.

TURİST İSTANBUL’U GÖRMEK İSTİYOR

Türkiye satış haklarını Noviosa’ya emanet ederek, ülkemizdeki operasyonunu yeniden canlandıran şirket, Princess Cruise Türkiye adıyla İstanbul’dan dünyaya açılacak. Ana limanlarından biri olan İstanbul’u tercih etme sebeplerini anlatan Princess Cruise Dünya Satış Başkanı Trey Hickey, “Türk yemekleri, kültürü, tarihi, coğrafyasıyla birlikte turistik açıdan büyük bir öneme sahip. Bu ülkenin güzelliklerini daha çok limanda daha çok insanla paylaşmak istiyoruz. Dünyada bir çok lokasyon kendine has bir özelliği ve çekiciliği olsa bile yine de en çok merak edilen ve en trend destinasyonlardan biri Akdeniz. İstanbul’un tarihçesi ve kültür zenginliğinden dolayı Akdeniz’e gelmek isteyenlerin büyük bir çoğunluğu İstanbul ve Türkiye’yi de liman olarak görmek istiyor” diye konuştu.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN RAKİBİNİ GEÇECEK

Princess Cruise Türkiye Temsilcisi ve Naviosa Genel Müdürü Tolgar Bıyıklı ise, “15 seneden beri Türk pazarında olan bir şirketiz. Yaklaşık 2 hafta önce birçok gemi şirketi İstanbul ve Kuşadası'na yaklaşmaya başladı. Türkiye’den potansiyel olarak beklenti yüksek. Burayı kullanarak yurt dışında birçok ülkeyle rakip olmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.




Kaynak: Yenişafak
Eklenme tarihi: 20.06.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSTANBULLİNES Den..
 YENAL Gemi İşletm..
 MAGOSA Kıbrıs Tra..
 SARP Yat İmalat S..
 ALEV Deniz Taşıma..
 MUÇO Yatçılık San..
 GRAND OCEAN
 TUNCMETE Denizcil..
 NEW MOON Shipping..
 EGE Sualtı Gemici..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim