Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
26 Nisan 2024
Haber
Anket
'Gemi Kurtaran' Römorkörü KKTC'de göreve başladı
KKTC kıyılarının emniyetini sağlayacak “Gemi Kurtaran” römorkörünün görevlendirilmesi töreni Girne limanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar, "Bu bölgedeki hakimiyetimizi ve iddialarımızı, güçlü Türkiye'mizin de desteğiyle dünyaya duyurmak, ona göre pozisyon almak ve KKTC'yi güçlendirmek en büyük temennimizdir." dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise yaptığı açıklamada “Gemi Kurtaran” römorkörünün KKTC Kıyı Emniyetinde görevlendirilmesi töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, seyir emniyetini artırma ve denizleri her türlü olumsuzluktan korumaya yönelik her türlü kapasitesi bulunan römorkörün, Türk Bayrağıyla hayırlı görevler ifa edeceğine dair inancını belirtti..



KKTC'nin Girne limanında "Gemi Kurtaran" römorkörünün görevlendirilmesi töreni gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Türkiye Kıyı Emniyet Genel Müdür Vekili Durmuş Ünüvar, bazı bakanlar ve milletvekilleri, kuvvet komutanları, sivil ve askeri zevat katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törende ilk konuşmayı Türkiye Kıyı Emniyet Genel Müdür Vekili Durmuş Ünüvar yaptı. Ünüvar, Türkiye Cumhuriyeti Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünün seyir emniyeti, can ve mal güvenliği, deniz kazalarını önleme ve acil müdahale gibi görevlerin yerine getirilmesi adına hazır bulunduğunu dile getirerek, Türkiye ve KKTC arasında kesintisiz iletişim, bilgi ve tecrübe paylaşımının sürdüğünü vurguladı.




Kaynak: Ahaber
Eklenme tarihi: 22.07.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ABALCO
 BOCA Denizcilik v..
 UNIMARIN Denizcil..
 EMSAN Denizcilik ..
 MED MARİNE HOLDİN..
 BANMARİN Denizcil..
 TOPKAPI GROUP
 VEYSEL VARDAL Gem..
 LAGON Shipping De..
 ÖZKIRAÇ Ltd.
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim