Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Princess Cruises, 2021'in başındaki turlarını iptal etti
Princess Cruises, 2021'in başındaki World Cruises ve Circle South America seferlerine çıkacak iki gemi turunu iptal ettiğini duyurdu. Kruvaziyer hattı, iptallerin hükümet ve sağlık yetkilileri tarafından belirlenen sınır ve liman erişimiyle ilgili kısıtlamalar ve sınırlamalar ile havayolu seyahatinin devam eden belirsizliğinden kaynaklandığını bildirdi.



ISLAND PRINCESS 2021 VE 2021 CIRCLE SOUTH AMERICA İPTAL

Princess Cruises, Kuzey Amerika'dan World Cruise gemisi ile yapacağı “Island Princess 2021” ve Avustralya'dan Pacific Princess gemisi ile yapacağı “2021 Circle South America” turlarını iptal etti.


Princess Cruises başkanı Jan Swartz

Princess Cruises başkanı Jan Swartz, "Dünya seyahatlerimiza katılan konuklarımız için ortaya çıkan bu iptalin hayal kırıklığını paylaşıyoruz. Çünkü, en sadık misafirlerimizden bazıları tarafından rezerve edilen zirveye ulaşmış bir gemi seyahati tatili deneyimi hazırlamıştık" dedi.

JAN SWARTZ KİMDİR?

2016 yılında Carnival Corporation'ın ortak hizmetlerinden ve P&O Cruises Australia'nın idari gözetiminden sorumlu olan Princess Cruises ve Carnival Australia grup başkanlığına terfi eden Jan Swartz, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurdu.

Princess'te, her yıl 1,8 milyon misafire ev sahipliği yapan dünya çapında 28.000'den fazla çalışanı ile 18 gemilik bir operasyonu yönetiyor. Girişimciliği sonucu, Princess'in Carnival Corporation’ın tescilli Ocean Medallion teknolojisi için test lansman markası olmasına neden oldu.

"AŞK GEMİSİ" GEÇMİŞİNİ KULLANDI
Jan Swartz, teknoloji bir yana, Princess Cruises’un sevilen "Aşk Gemisi" geçmişini de gözden kaçırmadı. Uygun olduğunda bundan etkili bir şekilde yararlandı. Konuklar, gösteriyi hatırlamayı ve etkinliklerde oyuncularla tanışmayı hâlâ seviyor. Film hala 93 ülkede gösteriliyor. Prenses ve tüm "Love Boat" oyuncu kadrosu Hollywood Walk of Fame'de bir "yıldız plaketi" ile onurlandırıldı. Swartz aynı zamanda, seyahat acentesi eğitim programları ve iş kurma araçları geliştirmiş, bir yöneticidir.

YOLCULARINI MAĞDUR ETMİYOR

Princess Cruises, iptal edilen yolculuklarda rezervasyon yaptıran konuklara, ödenen gemi seyahat ücretinin % 100'üne eşdeğer geri ödeme yapıyor. Gelecek Yolculuk Kredisi (FCC) ve ödenen gemi seyahat ücretinin % 25'ine eşit bir ek iade edilmeyen bonus FCC veriyor. FCC'leri almak için misafir veya seyahat danışmanı tarafından herhangi bir işlem yapılması gerekmiyor.

ACENTE KOMISYONLARıNı KORUYOR

Alternatif olarak, konuklar bu çevrimiçi formu kullanarak bonus FCC teklifinden vazgeçebiliyor ve rezervasyonlarında ödenen tüm paranın geri ödenmesini talep edebiliyor. Konukların 30 Eylül 2020'ye kadar para iadesi seçmek için zamanları bulunuyor. Aksi takdirde bildirilen teklifi otomatik olarak alacaklar.

Princess, gemi yolculuğunun işinde ve başarısında oynadıkları kritik rolü göz önünde bulundurarak, tamamen ödenmiş olan iptal edilen yolculuklar için rezervasyonlarda acente komisyonlarını koruyor.





Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 27.08.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÇANAKKALE Ayna De..
 AGS Union İnşaat ..
 GESTAŞ Deniz Ulaş..
 ARAZLAR Denizcili..
 AKUADEM Ltd Sti
 HİLAY Denizcilik ..
 LORİ Denizcilik
 KAPTAN Denizcilik
 MARİST Shipping
 ATAK Holding
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim