Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İzmir'den Yunan adalarına sefer başlıyor
Kruvaziyer turizmde gemilerin uğrak limanları arasına girmeyi başaran İzmir'den Yunan Adaları çıkışlı yeni bir turun başlayacağı belirtildi. Yunan Louis Helenic Cruises, Kuşadası'nın ardından İzmir çıkışlı Yunan Adaları turlarına başlayacak. Kuşadası çıkışlı seferlere başlayan Louis Majesty gemisinin tanıtımı amacıyla İzmir Limanı'na yanaşan gemide basın toplantısı düzenlendi. Tanıtım toplantısına İzmir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, TCDD İzmir Liman Müdürü Turan Yalçın, İzmir merkezli seyahat acenteleri temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Tanıtım programında gemiyle ilgili bilgi veren Karavanmar Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Yazıcı, Kuşadası'ndan salı ve cumartesi günleri İstanbul ve Yunan Adaları'na giden Louis Majesty gemisinin bin 917 yolcu ve 600 personel kapasitesine sahip olduğunu belirterek, 11 katlı geminin Yunan adaları turlarında çalışan en büyük gemi olduğunu ifade etti.

Karavanmar Genel Müdürü Gianluigi Baltazzi ise yaptığı konuşmada, kruvaziyer turlarında Türkiye limanlarına olan ilginin hızla arttığını, bu turlardan yararlanan Türk yolcu sayısının da hızla artmasıyla giderek daha büyük kapasiteli gemileri çekmeye başladıklarını söyledi. Türk yolculara yönelik Nisan ve Mayıs ayları için promosyon yaptıklarını, geçen yıl Nisan ayında 200 yolcu olan satışın bu yıl binin üzerine çıktığını ifade eden Baltazzi, kruvaziyer şirketlerinin bu talebi görerek geleceğe yönelik yeni planlar yaptığını ifade etti.

22 NİSAN 2011'DE BAŞLIYOR

Bu kapsamda Kuşadası ve İstanbul'un ardından İzmir çıkışlı kruvaziyer turlarına da başlanacağını ifade eden Baltazzi, Louis Cruise Line'a ait bin 100 yolcu kapasiteli Cyristal gemisinin 22 Nisan 2011'den itibaren İzmir çıkışlı turlara başlayacağına dikkati çekti. Baltazzi, 14 günde bir İzmir'e uğrayacak Cyristal gemisinin İstanbul, Mikonos, Santorini, Patnos, Giri ve Pire'ye uğrayacağını ifade etti. İzmir uğrağında yolculara ağırlıklı olarak İzmir kent turu ve Bergama turu satılacağını kaydeden Baltazzi, ''Gemide ABD, Kanada, Avustralya, Yunanistan ve İspanya başta olmak üzere çok çeşitli ülkelerden misafirler olacak. Türk yolcu sayısı da yeni gemilerin konmasına paralel olarak hızla artıyor. Geçen yıl kruvaziyer turlara toplam 30 bin Türk yolcu katıldı. Bu yıl bunun 45-50 bine çıkacağını düşünüyoruz'' dedi. Sadece tanıtım amacıyla İzmir Limanı'na yanaştığı belirtilen Louis Majesty gemisi, toplantının ardından İzmir Limanı'ndan ayrılarak İstanbul'a hareket etti.

Yeni Asır

Eklenme tarihi: 29.03.2011




Share |




YORUMLARINIZ



tek hayalim böyle görkemli bi gemide hizmet verebilmek çalışmak isterim yeterliligim yagcı evraklarım hazır şanlıurfalıyım istanbulda kalıyorum vardiya tutma belgem var diger sertifikalarımda hazır lütfen bana ulaşın....

Yazan: servet ekemen - 31.03.2011 16:07:08




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MİLLER&FLAMA Deni..
 ATLAS Gemi İşletm..
 GİSAN Gemi
 ATLANTİS Deniz Na..
 FURKAN Denizcilik
 SELEN Denizcilik
 CHEMTANKERS Shipp..
 KALKAN Denizcilik
 GÜNEŞLİ Denizcili..
 DENAK Depoculuk v..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim