Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
İstanbul'da oda bitti yat verelim !
Şampiyonlar Ligi finali öncesi yer sorunu yaşanınca, oteller gecelik yat kiralamaya başladı. Yatta gecelik konaklama 18.800 dolara mal oluyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının oynanacağı 25 Mayıs Çarşamba akşamı için heyecanlı bekleyiş şimdiden başladı. Liverpool ve Milan'ın karşılaşacağı maç öncesi satılan 70 bin bilet, İstanbul'daki tüm otellere yaradı. Yurtdışından maç için gelecek 50 bine yakın futbolsever otelleri tamamen doldurdu. Aralarında Çırağan Palace Hotel Kempinski, Holiday Inn ve Polat Renisance'ın de bulunduğu oteller yoğun talep ve doluluk nedeniyle çareyi müşterileri için bir geceliğine lüks bir yat kiralamakta buldu. Bir gecesi yatta olmak üzere toplam üç gecelik Çırağan keyfini yaşayacak şanslı ve 'zengin' futbolseverler, çarşamba sabahından itibaren Çırağan'ınrıhtımına demir alacak beş yıldızlı otel konforundaki yatta konaklayacak. Boğaz'a karşı değil Boğaz'ın içinde Çırağan lüksüyle mehtap sefası yapmanın faturası ise KDV'siyle 18 bin 880 dolar. 24-25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Çırağan'da süit keyfi yaşamak isteyen müşterileri reddetmemek için ilk kez böyle bir yol seçtiklerini söyleyen Çırağan Palace Kempinski Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Babür, "25 Mayıs akşamı için süitlerimizin tamamı dolu. O tarihlerde üç gün arka arkaya süitte kalmak isteyen müşterilerimize hayır dememek için bu yolu seçtik. Bu bir paket uygulama aslında. Yani kişi 25 Mayıs'tanönce bizim süitte kalıyorsa bir geceliğine yatta konaklayacak ve ardından tekrar otelde boşalan süite yerleşecek. Otelden bir farkı olmasın diye en lüks imkanları yaratmaya çalıştık" diye konuşuyor.

ÜST DÜZEY KARŞILAMA

Bir gece öncesi ve sonrası Çırağan'daki süitlerde, 25 Mayıs gecesi ise teknede konaklama yapacak şanslı müşteri, teknenin kapısında Çırağan Kempinski'nin üst düzey yöneticileri tarafından karşılanacak, kral dairesi lüksünde bir konaklama için her türlü imkandan ve konfordan yararlanacak. Babür," çarşafından şampuanına kadar hepsi otelden karşılanacak. Kat hizmetleri departmanından bir şef, en az da iki servis elemanımız bulunacak. Kablosuztelefon sistemiyle oda servisi hizmetinden de yararlanacaklar. Asıl amaç süit lüksünü sağlamak. Oteldeki tüm süitlerin rezervasyonu yapılmıştı. Yurtdışından çok talep var ancak kimin kiralayacağı henüz netleşmedi" diyor. Çırağan Palace Hotel Kempinski için hizmet verecek Ser-1 adlı yatta, ikisi çift kişilik yataklı, toplam 4 suit oda bulunuyor. Ser-1'i daha önce çeşitli geziler için kiralayanlar arasında şarkıcı Tarkan'ın yanı sıra Ortadoğu ülkelerinden pekçok kral ve Avrupa'dan üst düzey yöneticiler bulunuyor. Avrupa standartlarında yapılan Ser- 1'de konaklayacak müşteriler aynı zamanda Çırağan'ın tüm imkânlarından yararlanacak. Geminin üç kişilik personeli dışındaservis hizmeti de otel tarafından gerçekleştirilecek. Birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılan Ser-1, İtalyan Gemi Loydu'na uygun Rina sertifikasına da sahip. Yatta bulunan suit odaların her birinde tuvalet ve banyonun yanı sıra son teknolojik imkânlarla donatılmış müzik sistemleri, televizyon, dvd ve klima bulunuyor. Sürekli tatlı su ve içme suyu üreten sistemin de düşünüldüğü yat, kesintisiz elektrik verecek şekilde tasarlanmış. Tuzla Tersanesi'nde yapılan yattan, 2'si Yunanistan'da, 14'ü de Mısır'da olmak üzere sadece 17 tane bulunuyor. Yatta kalacak müşteriler, internet hizmeti de dahil lüks bir oteli aratmayacak tüm hizmetlerden yararlanabilecek.

Eklenme tarihi: 23.05.2005




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 CoShip
 T&O Denizcilik
 ÇEŞME Balik Turu
 İÇDAŞ A.Ş.
 MARMARA RoRo
 LARA Denizcilik T..
 İSTANBUL Denizcil..
 UZMAR
 INTERTRANS Denizc..
 IDE Yachting
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim