Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Mersin'e ilk Kruvaziyer gemisi geldi
Mersin Limanı'na 600 yolcuyla gelen ilk kruvaziyer gemisi demir attı. Yolcular Tarsus'ta Saint Paul Kilisesi ile diğer inanç merkezlerini ziyaret ettikten sonra şehir turuna katılacaklar.

Mersin Valiliğinin öncülüğünde başlatılan 'Kruvaziyer Projesi' kapsamında ABD'nin Miami kentindeki 'Seatrade Cruise Shipping Fuarı'nda gerçekleştirilen tanıtımında yapılan görüşmeler sonucu 11 kruvaziyer gemisinin Mersin'e tur kapsamlarında uğraması planlanmıştı. Bu çerçevede Bodrum'dan yola çıkan 600 yolcu kapasiteli 'Club Med2' adlı dev gemi, Alanya'nın ardından bugün sabah Mersin Limanı'na demir attı. Yabancı turistleri, limanda Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Talat Dinçer, Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar ile sektör temsilcileri karşıladı. Gemiden inen yolculara 2013 yılı Haziran ayında Mersin'de yapılacak olan Akdeniz Oyunları ile ilgili İngilizce olarak hazırlanmış tanıtıcı broşürler ile Mersin'i tanıtan çeşitli materyaller hediye edildi.

Gemi Kaptanı Benoit Donne, Bodrum'dan başlayan yolcularını Girit'te sonlandıracaklarını, Mersin güzergahına ilk kez geldiğini söyledi. Mersin Turizm Platformu Başkanı Numan Olcar, Uluslararası Turizm Fuarları'nda Mersin'i tanıtmanın meyvesini almaya başladıklarını belirterek, Bu proje kapsamında ağırladığımız ilk gemi, yıl sonuna kadar 11 gemi daha bekliyoruz. 2013 yılından itibaren de zaten programlara girilmiş, sürekli periyodik olarak buraya gelecek Costa ve MSC gibi diğer gemi şirketleri ile de anlaşmalarımız var dedi.

Otobüslerle Mersin Limanı'ndan alınan yolcuların önce Tarsus İlçesi'ndeki Saint Paul Kilisesi ile diğer inanç merkezlerini ziyaret edecekleri, ardından şehir turuna katılacakları belirtildi. Geminin akşam saatlerinde Limasol Limanı'na hareket etmek üzere Mersin'den ayrılacağı kaydedildi.

Sondakika

Eklenme tarihi: 28.08.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BAYRAKTAR Denizci..
 SELAY Shipping
 ŞENER Kardeşler D..
 DENSA TANKER İşl...
 SUNSAİL
 ALGEM Denizcilik
 TURKON Holding
 ATN DENİZCİLİK SA..
 SAAT VE SAAT
 CVS Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim