Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
18 Nisan 2024
Haber
Anket
Aliağa ticaret odası’dan deniz hudut kapısı teşekkürü
İzmir’in Aliağa ilçesinde 25 yıldır beklenen ancak tam 25 yıl sonra 19 Mart 2007 tarihli Bakanlık oluru ile hayata geçen Deniz Hudut Kapısı ve Pasaport polisi hizmeti’nin Aliağa’nın ve bölge ticaretinin gelişimine büyük katkıları olacağı belirtildi. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, 25 yıl sonra deniz hudut kapısının Aliağa’ya kazandırılmasında büyük katkıları olan Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya’ya teşekkür ederek şükran plaketi sundu.

Aliağa’da düzenlenen Vergi Başarı Ödülleri töreninde konuşan Aliağa Ticaret odası Başkanı Adnan Saka, Yılda ortalama 4000 geminin giriş-çıkış yaptığı Aliağa’da yıllardır ihtiyaç olmasına rağmen bir türlü açılamayan deniz hudut kapısının nihayet açıldığını kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aliağa’da hizmete girecek olan Deniz Hudut Kapısı ile Pasaport işlemleri ve Emniyet idari işlemleri yerinde yapılarak büyük oranda zaman ve iş kaybının önüne geçilecek.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka “25 yılın üzerinde sürüncemede kalan Aliağa deniz hudut kapısı geçtiğimiz aylarda büyük emeklerden sonra açıldı. Sayın Kaymakamımız ve belediye başkanımızın, bu hizmetin Aliağa’ya kazandırılmasında bize büyük destekleri oldu. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Saka şöyle konuştu: “Tam 25 yıldır çözülemeyen bu sorunu denizcilik sektöründeki üyelerimiz çok yakından biliyor. Aliağa’ya gelen bir geminin kaptanı ya da personeli dışarı çıkmak istiyorsa İzmir’den taksi ile pasaport polisi getirilip, pasaportuna mühür vuruluyor, gümrük memuru aynı araçla tekrar İzmire dönüyordu. Büyük bir zaman ve iş kaybı oluşuyordu. Deniz hudut kapısı ve pasaport polisi hizmeti olmadığından 25 yıldır süren bir uygulamaydı bu. Ancak sayın kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve sayın belediye başkanımız Tansu Kaya’nın büyük gayret ve çabalarıyla Aliağa’nın ticari potansiyelini olumlu etkileyecek ve bölgesel bir güç haline getirecek çok büyük bir hizmet gerçekleştirilmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, deniz hudut kapısının ilçeye kazandırılmasında katkıları olan Kaymakam Bulgurlu ve Başkan Kaya’ya şükran plaketi sundu

Eklenme tarihi: 30.06.2007




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ALGEM Denizcilik
 MS Denizcilik ve ..
 ROYALMAR Denizcil..
 REKA Denizcilik
 BABAYLON Hotel
 AYDEN Denizcilik
 GÖCEK Yatçılık
 KLAS Gemi acental..
 BKT RoRo İşl. A.Ş..
 SAHA Ltd.
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim