Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Akdeniz’deki göçmen sorunu İstanbul’da masaya yatırılıyor
Göçmenlerin yaşadığı insanlık dramına ilişkin taraf ülkelerin katılımıyla İstanbul’da uluslararası bir konferans düzenleniyor.

Deniz Haber Ajansı tarafından 5 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni kapsamında organize edilen "Akdeniz’de Göçmen Sorunu" başlıklı konferansa IMO, IALA ve Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri konuşmacı olarak katılıyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan’ın oturum başkanlığı yapacağı konferansın sekretaryasını, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Gemi Trafik Hizmetleri (VTS) Komite Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli üstlenecek.

5 Eylül 2015 Cumartesi günü sabah saat 10.00’da İstanbul Ataköy Sheraton Oteli Balo Salonu’nda gerçekleşecek konferansa, Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Seyir, Haberleşme ve Arama - Kurtarma (NCRS) Komite Başkanı Amiral Carlos Salgado, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zachariae ile birlikte; Türkiye, İtalya ve Malta Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Uluslararası Denizcilik Örgütü Daimi Temsilcileri konuşmacı olarak yer alacak.

"Akdeniz’de Göçmen Sorunu" konulu konferansa, başta IMO, IALA, IOPC, WMU ve IMSO olmak üzere 69 ülkeden uluslararası denizcilik örgütlerinin üst düzey 94 yöneticisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri katılacak.

DENİZCİLİK SEKTÖRÜ, 9 DALDA 16 ALTIN ÇIPA İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Dünya denizcilik sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri, 9 dalda 16 kategoride sahipleriyle buluşacak.

Dünya denizcilik sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ve 69 ülkeden 700 davetlinin katılacağı 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni 5 Eylül 2015 Cumartesi günü Sheraton Oteli Havuzbaşı’nda gerçekleşecek.

Dünya denizcilik sektörünün çatısı konumunda olan IMO başta olmak üzere, IALA, IMSO, IOPC Fund, INTERCARGO, WMU, INTERTANKO, IOM gibi uluslararası örgütlerin üst düzey yöneticileri Altın Çıpa’da temsil edilecek.


Eklenme tarihi: 02.09.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TGS Shipping Serv..
 AKUA MARİN A.Ş.
 GÜRMAR Denizcilik..
 NUR Denizcilik
 AGS Union İnşaat ..
 ERSAGUN Denizcili..
 ERKAN ÖZTÜRK Yat ..
 ADAMAR Denizcilik
 STFA Deniz İnşaat
 MORGÜL Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim