Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Üsküdar Belediye Başkanı'ndan gemi projesi
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Skal Marmara yönetiminin ziyaretinde Üsküdar halkı için hazırlanan “Belediyenin gezi gemisi” projesini açıkladı. Başkan Türkmen, Skal Türkiye Dernekleri Federasyonu Başkanı Can Akşit, Skal Marmara Başkanı Murat Yumak, ve Skal Marmara Genel Sekreteri ile ziyaretinde “Üsküdar Belediyesi’nin gemisi olacak’ diyerek heyecanını paylaştı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “500-600 yolcu kapasiteli 50-55 metre uzunluğundaki gezi gemisi ile halkımıza Boğaz keyfi yaşatacağız” dedi.



Bunun üerine Skal Marmara Başkanı Murat Yumak, Başkan hilmi Türkmen’e “Üsküdar gemisini denize indirirken yanınızda oluruz ve üyelerimizle birlikte sizinde katılacağınız bir gezi düzenleriz” diye söz verdi.

GEMİ ÜSKÜDAR’IN TARİHİ İZLERİNİ TAŞIYACAK

Başkan Hilmi Türkmen gemi hakkında şu bilgileri verdi:
“Gemi, öyle bilinen sıradan yolcu gemileri gibi olmayacak. Toplantı salonu ile, sahnesi ile Üsküdar’a uygun mimari yapısı ile altın sırmalı işlemeli koltukları, parlak sarı metal semaver ve şerbet kazanları ile bizlere Osmanlı saltanat kayıklarını hatırlatacak, görenlere parmak ısırtacak ve kırk bir kere Maşallah dedirtecek bir gemi olacak. Gemide, Yavuztürk’ten, Ünalan’dan, Mehmet Akif’ten ve de Üsküdar’ın tüm mahallelerinden gariban hemşehrilerimiz yiyip içip istanbul boğazının güzelliklerini seyretme imkanı bulacaklar. Hem de sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunup, düğünlerini de zengin insanlarımız gibi Boğazda gezinmenin mutluluğunu yaşayacaklar.”

FEDERASYON BAŞKANI CAN AKŞİT: SKAL TÜRKİYE’Yİ TANITIYOR

Skal Türkiye Dernekleri Federasyonu Başkanı Can Akşit, Uluslararası Skal’un yaklaşık 89 ülkede, 500 kulüp ve 17 bin üyesi bulunduğunu ve Türkiye’de 60’ıncı yılını kutlayacağını belirtti, Skal Türkiye’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Kapadokya, Alanya, Çukurova, Marmara, Eskişehir, Konya, Karadeniz ve Troya Kulüpleri olmak üzere toplam 17 kulüp ile 1200 turizm profesyonelini çatısı altında topladığını belirten Can Akşit “Turizmde kaliteyi hedefleyen yapısıyla Türk turizmini dünyaya açmak ve tanıtım için faaliyetler yapılıyor. Yurtdışı ve yurtiçi toplantılarda Türkiye’nin turizmini tanıtarak ülkemize katkıda bulunuyor” dedi.

MURAT YUMAK: ÜSKÜDAR TURİZMİNE DESTEK VERECEĞİZ

Skal Marmara Başkanı Murat Yumak, göreve geldikten sonra İstanbul’un Asya yakasında bulunan 14 belediye başkanı ile görüşerek turizm adına işbirlikleri kurmak için çalışmalar başlattıklarını belirterek “Üsküdar bölgesi bizler için önemlidir. Birlikte etkinlikler düzenleme ve turizm adına yapılacak her türlü faaliyetlerde birlikte hareket etmek istiyoruz”dedi.



Kaynak: objektifhaber
Eklenme tarihi: 11.02.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SERAKİ Turizm Ltd..
 RANA Denizcilik
 DUMAN Gemicilik v..
 SÜVARİ Gemi Kiral..
 SELMAR Denizcilik
 USTAOĞLU Denizcil..
 BÜYÜKHANLI KARDEŞ..
 DOGRUYOL Gemi İşl..
 DMV Denizcilik
 INKA Crew Managem..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim