Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
18 Nisan 2024
Haber
Anket
Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ne ziyaret...
T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret etti ve Güverte bölümü son sınıf öğrencilerine "Türk Denizciliğimizin Dünü, Bügünü ve Yarını" konulu bir seminer verdi.



Türk Denizciliği'nin son 14 yıllık gelişimine katkısı büyük olan, T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ekibinde yer alan Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret ettiği ve Güverte bölümü son sınıf öğrencileri ile biraraya geldi. Seminer sonrasında Girne Üniversitesi'nde sergilenen "Bilinmeyen yönleri ile Çanakkale Deniz Savaşları" sergisini de ziyaret etti.

"GİRNE ÜNİVERSİTESİ'NİN SAĞLADIĞI OLANAKLAR TAKDİRE DEĞER"

Seminerde Girne Üniversitesi Güverte Bölümü son sınıf öğrencileri ile biraraya gelen Cemalettin Şevli, Girne Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ve yeni oluşumunun sağladığı olanakları son derece beğendiğini ifade ederek; "Girne Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ve yeni oluşumunun sağladığı olanaklar takdire değerdir. Çin'den sonra en fazla gemi adamı yetiştiren ülkelerin başında geliyoruz. Almakta olduğunuz kaliteli eğitim siz öğrenci kardeşlerimiz için iş yaşamında çok iyi bir yerde hayat bulacak. Son derece donanımlı eğitim veren Yakın Doğu Üniversitesi temelinde Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nin verdiği mezunlar, sektörde son derece başarılı olmaktadırlar. Bu mezunlar arasında T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım'ın oğlu da bulunmaktadır. Türk Denizciliği'ni, atalarmızın ulaştırdığı gurur verici noktaya yeniden ulaştırmak için, bugün varılan "Beyaz Bayrak" seviyesinden çok daha ileriye götürülmesi karalılığındayız" dedi.

"VİZYONU GENİŞ HOCALAR SAYESİNDE ÖNÜNÜZ ÇOK AÇIK"

Denizcinin topluma sağlayacağı faydaların yadsınamaz ölçüde büyük ve gerekli olduğunu, denizcilik eğitimi esnasında alınan disiplinin hayat boyu kişinin sorun çözmesinde etkin rol oynadığının altını çizen Şevli, "Denizde aldığınız eğitim ve disiplinle, karadaki ofis hayatınızda da işler yolunda ve başarılı gider. Girne Üniversitesi'nde öğrenci olmaktan dolayı çok şanslısınız, vizyonu geniş, deneyimli ve motivasyonu yüksek olan hocalarımız sayesinde önünüz çok açık" diyerek öğrencilere başarılar diledi.

"ŞEVLİ'Yİ AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç, T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'yi ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade etti. "Denizcilik Eğitimi ve Denetleme ve Kalite Standartları esasları" hakında yönetmelik kapsamında Denizcilik Eğitimi Denetleme Kurulu tarafından Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'ne layık görülen "Kalite Denetim Yeterlik Belgesi" altında Kurul Başkanı olarak imzası bulunan Sayın Genel Müdürümüz Cemaletin Şevli'yi aramızda görmekten dolayı mutluyuz" dedi.

"BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞLARI" SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Seminer sonrasında T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'ye, Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Mustafa Altunç tarafından flama, Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu Soykurt tarafından da plaket takdim edildi. Plaket töreni sonrasında "Bilinmeyen yönleri ile Çanakkale Deniz Savaşları" sergisini ziyaret eden Şevli, sergiyi gezerken kendi bilgilerini de paylaştı.



Kaynak: hedefhalk
Eklenme tarihi: 02.04.2016




Share |




YORUMLARINIZ


Vural
Denizcilik sektörü resmen çöküşte her taraf okul doldu maaşlar aşağı çekildi.Bu kadar mezun nerede çalışacak bakan bey onu cevaplasın!!

Yazan: Burak - 3.04.2016 04:37:10




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MERT Denizcilik
 ALZE Turizm
 ULUSAL Denizcilik
 ANADOLU Kimyasal ..
 MİRAGE World Hote..
 ALİDAŞ Liman İşle..
 ARYA SHİPYARD CO.
 UNIMARIN Denizcil..
 BANDIRA Maritime ..
 ÇAYELİ Shipping L..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim