Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Erdoğan’dan uçak gemisi müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık biz kendi uçak gemimizi yapacak hale geleceğiz. Türkiye kendi uçak gemisine de sahip olacak. İnanırsanız, azmederseniz başarırsınız" dedi.

“Türk Silahlı Kuvvetleri kendi uçak gemisine de sahip olacak, bunu da başaracağız” diyen Erdoğan, “Hiçbir engel yok. İnanırsanız başarırsınız, azmederseniz başarırsınız. Türkiye’nin bilhassa savunma sanayi ve askeri konularında atalete düşme, durma, duraksama lüksü yoktur. Her şeyden önce ülkemizin içinde yer aldığı stratejik coğrafya buna izin vermiyor. Artık icra konseyinin başında başbakanımız gemi inşa mühendisi olarak bulunuyor. Az önce kendisine bu süreler uzun değil mi dedim. O da aynen katıldı, uzun dedi. Artık bu süreleri 1,5 yıla indirmemiz lazım. Artık biz kendi uçak gemimizi yapacak hale geleceğiz. Türkiye kendi uçak gemisine de sahip olacak. İnanırsanız, azmederseniz başarırsınız” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin savunma sanayinde ilerlediğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Anadolu’nun, Ortadoğu’nun tarihi okunmadan dünya tarihinin anlaşılması mümkün değildir. İçinde yer aldığımız bölge bir devletler mezarlığıdır. Güçlü olmayan nice devlet yıkılıp gitmiştir. Sadece kendilerini yenileyen vizyonu, hedefi olan milletler bu coğrafyada asırlar boyu varlıklarını korumuşlardır. Osmanlı devleti bunun en büyük örneğidir. Bir başka ifadeyi burada kullanmak istiyorum, sert güç unsurlarıyla birlikte yumuşak güç unsurlarına sahip olan devletler kalıcı izler bırakabilmiştir. Bunlardan birini diğerine tercih etmek felakete zemin hazırlamaktır. Sert güç imkanlarını hafife almak felakete zemin hazırlamaktadır. Hiçbir ülke askeri alanda güçlü olmasam da olur diyemez” diye konuştu.



Kaynak: İHA
Eklenme tarihi: 20.06.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 PLUTO Dalış Merk.
 DMV Denizcilik
 MUÇO Yatçılık San..
 BEYKİM Petrolcülü..
 MİRA Denizcilik
 EMSAN Denizcilik ..
 JEDI Yacht
 KADIOĞLU Denizcil..
 DELTA NAVIGATION ..
 LİKİTGAZ gemicili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim