Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Denizciler Düsseldorf'a hazır
Almanya'nın Düsseldorf kentinde 21-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Düsseldorf Bot Fuarı'na, Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) organizasyonunda, Türkiye'nin farklı kentlerinden katılımcılar gidiyor.



1 ana 4 ara olmak üzere dört farklı holde kurulması planlanan Türkiye standlarında, turizm ve turizm faaliyetlerindeki ayrıntılar fuara katılan yabancılara anlatılacak. Aynı zamanda bu yıl ilk kez mega yatların tanıtımının yapıldığı 7 A bölümünde, Türkiye için de yer ayrıldı.

Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu'nun yakından takip ettiği fuarın bu yıl daha da görkemli geçmesi için gece gündüz çalışılıyor. Önceki yıllara oranla 2017 fuarında Türkiye standlarının büyüdüğünü ve ekstra alınan alanlarla tanıtım kapasitesinin üçe katlandığını söyleyen Kendiroğlu, "Önceki yıllarda bir ana iki ara olmak üzere 3 ayrı bölümde Türkiye standı açılıyordu. Bu yıl ise fuar alanının içindeki 13'üncü hol içinde 300 metrekare alan üzerinde Türkiye ana standı, 3'üncü holde 80 metrekare büyüklüğünde dalış ve sualtı standları, 1'inci holde ise sörf, rüzgar sporları standları yer alacak" dedi.

Bu yıl ilk kez Antalya'da üretilen mega yatlar 7 A holünde sergilenecek. Daha önce mega yat bölümünde yer almadıklarını aktaran Kendiroğlu, "Mega yat üreticisi firmalarımız dünya devleri arasında yatlarını sergileyebilecek. Outdoor sporları ile ön plana çıkan otellerin tanıtıldığı bölümde de 2 otellik yer yaptık. Başvurular 21 Kasım'da son buldu. Oldukça yoğun talep vardı. Kapasitemizi tamamen doldurduk, hatta üstüne çıktık" dedi.

Fuara katılmak için Antalya'dan 100 kişilik bir ekiple yola çıkacaklarını sözlerine ekleyen Kendiroğlu, “Düsseldorf, çok önemli bir fuar. Özellikle sörf, rüzgar sörfü ve su altı su üstü su sporları için önemi büyük. Antalya DTO olarak, fuarın Türkiye organizasyonunu biz üstlendik. Tüm ayrıntılara dikkat ederek fuara hazırlanıyoruz. Türkiye standı fuarın önemli standlarından biri olacak" dedi.

Düsseldorf'un ardından Londra Boat Show ve Paris Denizcilik ve Kieler Woche Yatçılık Fuarı'na da katılacaklarını vurgulayan Kendiroğlu, “Dünya deniz sektörünün önde gelen tüm fuarlarında Türkiye ve özellikle Antalya olarak bulunmak istiyoruz" diye konuştu.



Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 04.01.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BAŞARANLAR Su Ürü..
 TUBA Denizcilik
 MİLANGAZ Uluslara..
 LİKİTGAZ gemicili..
 TRANSATLANTIK Den..
 LÜFER Turizm orga..
 MARİN Römorkör ve..
 KALKAVAN Group
 BERRAK Denizcilik
 PACMAR Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim