Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Mart 2024
Haber
Anket
İstanbul’daki huzur operasyonuna Deniz Polisi de katıldı
İstanbul’un 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla helikopter destekli ‘Yeditepe Huzur Uygulaması’ yapıldı. Deniz polisinin de katıldığı uygulamada gemi ve vapurlar durdurularak incelendi.

İstanbul’un 39 ilçesinde 5 bin polisin katılımıyla toplam 200 noktada ‘Yeditepe Huzur Uygulaması’ yapıldı. Deniz polisinin de katıldığı uygulamada gemi ve vapurlar durdurularak incelendi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın bizzat katılımıyla 39 ilçede akşam saatlerinde "Yeditepe Huzur Uygulaması" adı verilen asayiş uygulaması yapıldı. İstanbul genelinde yapılan asayiş uygulamasında İl emniyet müdür yardımcıları ile ilçe müdürleri de ilçelerindeki uygulama noktalarında hazır bulunarak gerekli güvenlik önlemlerini yerinde denetledi. Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda bazı kişiler, araçlar ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştirildi. Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruluyor.



UYGULAMA DENİZDEN DE YAPILDI

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, sahil şeridi olan ilçelerde deniz polisi ekipleri de katıldı. Deniz polisi tarafından yolcu gemileri ve vapurlarına yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda vatandaşlar kimlik kontrolünden geçirildi. Deniz polisi tarafından yapılan uygulamalarda bazı gemi ve vapurlar durduruldu. Evrak kontrolü yapan deniz polisi ekipleri gemi ve vapurlarda incelemelerde bulundu. İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan asayiş uygulamasının gece geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi.

UYGULAMALARDA 216 BİN 162 LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

'Yeditepe Huzur' genel asayiş uygulaması sonucunda 26 bin 171 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, hakkında arama kararı bulunan 62 kişi gözaltına alındı, 98 kişiye de adli-idari işlem yapıldı. 529 iş yerinin denetlendiği uygulamada 38 iş yerine idari yaptırım uygulandı. Denetimlerde 8 silah, 2 kuru sıkı tabanca, 784 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 6 bin 181 aracın denetlendiği trafik uygulamada ise 276 araca ve 282 sürücüye cezai işlem yapıldı. Trafik denetlemelerde toplamda 216 bin 162 lira para cezası uygulandı.




Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 20.03.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NİYANA Denizcilik
 ATLAS Gemi İşletm..
 TRANSPASİFİK deni..
 A1 Denizcilik
 LİMA Turizm Yatçı..
 TRIMORYA Denizcil..
 DEVAL A.Ş.
 HACIBABA Ltd. Şti..
 ZRC Denizcilik
 ADRASAN Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim