Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Hasan Kılıç: Denizcilerin yıpranma payı hak değil mecburiyettir
Beykoz Denizciler Derneği Yönetimi, Beykoz Su Ürünleri ve Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlarını ile bir kez daha biraraya geldi.

Türkiye Denizciler Sendikası, Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF), Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim üyesi, sivil toplum kuruluşları ve eski mezunların katılım yaptığı yemekli organizasyonun açılış konuşmasını Beykoz Denizciler Derneği kurucu başkanı Hasan Kılıç yaptı.



Hasan Kılıç konuşmasında; okulun geçmişinden , derneğin kuruluş dönemlerinden ve bu güne kadar yapılanlardan bahsederek derneğin kuruluş serüveninin ardından okul öğrencilerine değerli ve faydalı öğütlerde bulundu. Konuşmasında siyasetçilere ithafen; deniz emekçilerinin elinden alınan yıpranma hakkını geri verilmesini talep ederek, yıpranmanın hak değil mecburiyet olduğunu sözlerine ekledi. Misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini bitiren Hasan Başkanın ardından diğer katılımcılardan Prof. Dr. Fuat Alarçın, Derneğin geçmiş dönem başkanlarından Mesut Çort, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Erkan Dereli, Türkiye Denizciler Sendikası Teşkilatlanma Sekreteri İrfan Mete’ nin ardından okulumuzun eski mezunlarından TÜDAV Türk Deniz Araştırmaları Vakfı Başkanı ve İÜ Su Ürünleri Fakültesinde halen görevine devam etmekte olan Prof. Dr. Bayram Öztürk konuşma yaptı.

İkinci başkan Sedat Kesim davetlilere yaptığı kapanış konuşmasında okula ve öğrencilere verilen hizmetlerden bahsederek, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek verdiği desteklerinden dolayı Prof. Dr. Fuat Alarçın‘nın değerli katkılarıyla hazırlanan Mezunlar günü, okulun ve Türkiye'nin tek deniz ürünleri müzesinin ziyaretiyle sona erdi.

Ayrıca Sedat Kesim, başkan yardımcıları Mehmet Aydın, Alpaslan Bulut ve Sabri Kılıç'a gösterdikleri emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek geleneksel hale gelen iftar programında buluşmak dileğiyle diyerek sözlerini bitirdi.





Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 11.04.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MİLLER&FLAMA Deni..
 ERENLER Denizcili..
 EFEMAY Denizcilik..
 CANBAZ Denizcilik
 IBC Güler Dış Tic..
 MP Uluslararası G..
 ALFA tanker & ACM..
 ÖZGÜN Company
 ADAMAR Denizcilik
 MİRAMAR yatcılık
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim