Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Sudan'ın feribotları Bodrum'da yapılacak
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Sudan limanlarını kardeş liman ilan etmesi ardından Begüm Yatçılık, bu ülke hükümetiyle anlaşma imzaladı.

Nil Nehri'nde çalışacak her biri 180 kişi kapasiteli 10 feribotu Bodrum'daki tersanesinde inşa edecek Begüm Yachting, 2018 yılı Şubat ayında yapımına başlanacak feribotları ise 2020 yılında teslim edecek.

Yurt içi ve dışındaki ünlülerin yatlarının bakım ve onarımlarını yapan Türkiye'nin çeşitli yerlerinde acenteleri olan Begüm Yatçılık, geçen Kasım ayında Sudan'a giderek, 10 feribotun yapımını içeren anlaşmaya imza attı. Begüm Yatçılık ve Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğulu'nun geçen Kasım ayında yaptığı görüşmeler sonucunda, Sudan hükümeti ile masaya oturdu. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, Sudan limanlarını kardeş liman ilan etmesi ardından Begüm Doğulu, Sudan Ulaştırma Bakanı ile başkent Khartoum'da görüştü. Anlaşma sonucunda, Begüm Yatçılık, Sudan hükümetine 10 adet Nil Nehri'nde çalışacak feribot inşa ihalesini Bodrum'da inşa edip, ihraç etmek kaydı anlaştı. 180 yolcu kapasiteli çelik malzemeden yapılacak 22 metre uzunluğundaki 10 feribotun inşasına, 2018 yılı Şubat ayında başlanacağı, 24 ayda teslim edileceği öğrenildi. Doğulu, şöyle dedi:

"Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın Sudan limanlarını kardeş liman ilan etmesinden sonra harekete geçerek, bu ülkenin Ulaştırma Bakanlığı ile görüştük. Kısa süren anlaşmalardan sonra, Sudan Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri sunduğumuz projeyi onayladı ve geçtiğimiz hafta da anlaşmayı imzaladık."

Begüm Doğulu, Sudan için üretilecek feribotların inşasının Begüm Yatçılık'ın Bodrum'un İçmeler Mevkii'nde bulunan Barka Tersanesi'nde yapılacağını söyledi.



Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 11.12.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 AKMAN Dalış Merke..
 MEGASTAR Daily Bo..
 BORA Denizcilik S..
 SELEN Denizcilik
 AKUADEM Ltd Sti
 UTL Denizcilik
 ORIENT Shipping C..
 ARYA SHİPYARD CO.
 ÇAYELİ Shipping L..
 VEYSEL VARDAL Gem..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim