Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Denizciler Antalya’da buluştu
İstanbul Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, Antalya'nın Kaş ve Demre ilçelerinde sektör çalışanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.



Önümüzdeki nisan ayında yapılacak olan İstanbul Deniz Ticaret Odası ve Antalya Deniz Ticaret Odası seçimleri öncesi, İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, İstanbul Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, yönetim kurulu adayları, Demre ve Kaş ilçelerinde sektör çalışanları ve temsilcileriyle bir araya geldi.

Demre Kültür Salonu'nda yapılan toplantıya Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, eski Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Ünal Arıkan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, belediye meclis üyeleri, Demre, Kaş, Fethiye ve Göcek'ten gelen denizciler ve vatandaştan oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.

İstanbul Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, "Kuru yük gemi taşımacılığı yapıyorum. Sizlerin sorunlarını çözmek için İstanbul Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığına adayım. Bunun için karşınızdayım. Zor bir göreve aday olduğumu biliyorum. Ortak akılla, bilgiyle, sizlerin desteğini istemek için yola çıktım" dedi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkan Adayı Ahmet Çetin, "Arkadaşlarımla birlikte 'Hepimizin Odası Hareketi' adı altında yönetime adayız. Yaklaşık 30 yıldır sektörün içindeyim. Sektörün sorunlarını biliyorum. Sizlerin desteğiyle sorunlarımızın çözümü için çalışacağım. Bizim yönetimimizde Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi hepimizin odası olacak" diye konuştu.

Ardından sektör temsilcilerinin sorunları dinlendi ve sorular yanıtlandı.

En son kürsüye gelen İstanbul Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, şöyle dedi:

"Size iki adayı Tamer Kıran ve Ahmet Çetin'i emanet ediyorum. Biraz önce dile getirilen sorunların çözümüne hemen başlayacağız. Özellikle Kekova'daki iskele sorununun çözümü için bakanlık nezdinde çalışmaya başlayacağız. Bu sektörün sorunlarını çözmek bizim görevimiz."



Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 15.01.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KANLAR Denizcilik
 NEOPLİS Otel
 MARİNPET Petrol D..
 EŞMELER Tarım Ltd..
 LALE Denizcilik
 FARİN Turizm
 EN-KO Denizcilik ..
 ALFA tanker & ACM..
 MEGAMAR Denizcili..
 M&M
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim