Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Piri Reis Üniversitesi'ne Hukuk Fakültesi geliyor
Türkiye’nin ilk ve tek "Denizcilik İhtisas Üniversitesi" olma özelliğiyle dikkat çeken Piri Reis Üniversitesi, hukuk fakültesi kurulduktan sonra özellikle ‘Deniz Hukuku’ alanında uzmanlaşmayı planlıyor.



İlk mezunlarını 2014 yılında veren Piri Reis Üniversitesi (PRU), bu sene 10’uncu yılını kutluyor. 2008’de kurulan PRU; denizcilik, mühendislik ve iktisat alanlarında ihtisaslaşmış ve teknolojiye odaklı, özgüveni yüksek, katılımcı, bilgiye ulaşmasını bilen, sorgulayan bireyleri yetiştirmeyi hedefliyor. Üniversitede Denizcilik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulu bulunuyor. Hukuk Fakültesi kurulması kararı da YÖK tarafından uygun bulundu ve Milli Eğitim Bakanlığı’na sunuldu.

MODERN SİMÜLATÖR MERKEZİ

Üniversitenin 17 adet çok amaçlı simülatörü barından simülatör merkezi, Avrupa’nın en modern simülatör merkezlerinden birisi olarak kabul ediliyor. İleri teknolojiyle donatılmış yarı olimpik eğitim havuzu Türkiye’de tek olarak nitelendiriliyor. Bu havuzda her türlü olumsuz hava ve deniz koşulları yaratılarak gerçek şartlara uygun eğitim veriliyor. Piri Reis Üniversitesi Gemisi’nde de derslerin uygulamalı eğitimleri yapılıyor.



KOLAY İŞ BULMA İMKANI

Üniversite-Sanayi işbirliği sayesinde öğrenciler teorik eğitimlerini daha kolay pratiğe dönüştürebiliyor ve daha kolay iş bulabiliyor. Yabancı dil eğitiminde de çok iddialı olan PRU’da yabancı öğrenci sayısı da gittikçe artıyor. PRU’nun alanında duayen öğretim üyeleri ve diğer genç, dinamik öğretim kadrosu ve öğrencileri, AB’nin ERASMUS değişim programlarından yararlanabiliyor. Dünya çapındaki diğer uluslararası projeler, eğitim ve öğretim programlarına da katılabiliyorlar.

TAM BURSLU OKUMA FIRSATI

PRU öğrencilerinin yüzde 80’i kısmi veya tam burslu olarak okuyor. Ücretli bölümlerde okuyan öğrencilere, uygun protokolü yapmak şartıyla eğitim ücretinin bir kısmını okul bittikten sonra vadeli olarak ödeme imkanı sunuluyor.

YEŞİL KAMPÜS

PRU Deniz Kampüsü, Türkiye’de Uluslararası BREEAM Akreditasyonunu mükemmel ve çok iyi seviyelerde alan tek kampüs olarak dikkat çekiyor. Kampüs; çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, jimnastik salonu, yürüyüş parkurları, bisiklet parkları, çeşitli oyun salonları ve 19 öğrenci kulübüyle öğrencilerine her türlü sosyal imkanı sunuyor.





Kaynak: Posta
Eklenme tarihi: 30.01.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MİRAGE Hotel
 TEKNOMARİN Denizi..
 AKINTÜRK Ltd. Şti..
 T&O Denizcilik
 INTERGLOBAL Deniz..
 SEA PARTNER Inc.
 ÖZGÜN Company
 JUNIORORCUN Yat İ..
 HACI ŞABAN ZORER ..
 MAYAMARINECYPRUS ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim