Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Avrasya Boat Show'da 3,500'den çok deniz aracı sergilenecek
Dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show’da, denizcilik sektörünün önde gelen 1,500 markasına ait 3,500’ün üzerinde deniz aracı, on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçinin beğenisine sunulacak.

Fuar kapsamında düzenlenecek DENTUR Enteresan Kare Instagram Fotoğraf Yarışması’nda ise en iyi fotoğrafı çeken ilk beş kişiye denizcilik sektörüyle ilgili hediyeler verilecek.

Deniz tutkunlarının her yıl ilgi ile beklediği, dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show (Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı) 10-18 Şubat tarihleri arasında, Türkiye’nin denizcilik ve ihracat merkezi CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak.



CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilen ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından desteklenen fuarda, denizcilik sektörünün önde gelen 1,500 markası, 3,500’ün üzerinde deniz aracını on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşacak.

Yat, süper yat, mega yat, motor yat, yarış tekneleri, katamaran, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, sürat tekneleri, sürat motorları, Cruiser tekneler, Pantoon tekne jetskiler, ribler, flyboard, kano, şişme bot, ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair her ürünün bulunacağı fuar, 85 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.

Dünyanın dört bir yanından alıcıların ağırlanacağı fuarda, Jeanneau, Princess, Sanlorenzo, Prestige, Hanse, Christ Craft, Cranchi, Mengiyay, Targa, Honda, Yamaha, Suzuki, Evinrude, Quicksilver, Lombardini, Yanmar, Man, Mercury, Seadoo Cranchi, Sanlorenzo Yacht, Targa, Prestige ve Zar Boat gibi dünya denizcilik sektörünün önde gelen çok sayıda markası en yeni tekne ve yatlarını sergileyecek.

CNR Avrasya Boat Show Fuarı aynı zamanda birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Fuarın VIP açılışında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars önemli sahne performansına imza atacak.

Fuarın en önemli etkinliklerinden olan SEA TALKS’da ise Ayhan Sicimoğlu Tekne Yemekleri Show’u, Denizaltı Fotoğrafçılığı, Süper Yat Paneli, Naviga Panel, Deniz ve Kadın gibi deniz sohbetleri ve şovları fuar süresince gerçekleştirilecek.

Ayrıca, Doğu Akdeniz Seyri, Bir Sancaktan Bir İskeleden, Türkiye Yat Kaptanları ve Yatçılıkta Sigorta Kavramı gibi birçok seminerin de yer alacağı CNR Avrasya Boat Show’da teknesiyle dünya turu yapan ilk Türk olan Sadun Boro’yu anma etkinliği de düzenlenecek.

CNR Avrasya Boat Show bilet satışlarından elde edilecek gelirlerin bir bölümü, Türkiye’de kıyı ve denizlerin korunmasını ulusal bir öncelik haline getirmek ve gelecek nesillere temiz denizlerin kucakladığı yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla kurulan Deniz Temiz Derneği’ne (TURMEPA) bağışlanacak.

Fuar kapsamında DENTUR Enteresan Kare Instagram Fotoğraf Yarışması da gerçekleştirilecek. 10-17 Şubat tarihleri arasında CNR Avrasya Boat Show’a gelen ziyaretçiler çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından #enteresankare hashtagi ile paylaşabilecek.

Her gün en çok beğenilen 30 fotoğrafı günün jürisi değerlendirecek ve ilk beşi belirleyecek. Yedi gün sürecek yarışmanın ardından final jürisi tarafından 18 Şubat’ta 35 fotoğraf arasından seçilecek en iyi beş fotoğrafın sahibine değerli hediyeler verilecek.




Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 07.02.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ETA Petrol A.Ş.
 ÖZGÜN Company
 ALESTA Denizcilik
 EFEMAY Denizcilik..
 CSR Denizcilik Sa..
 SEFER Chartering
 YENAL Gemi İşletm..
 MORGÜL Denizcilik
 MERYEM ANA Deniz ..
 KORAL Ship
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim