Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Didim’den Kos’a seferler Haziran ayında başlıyor
Didim’den Yunanistan'ın İstanköy (Kos) adasına karşılıklı turlar, Haziran ayından itibaren başlayacak. Feribot seferlerinin her hafta cumartesi günleri Didim Marina ile İstanköy Limanı arasında gerçekleştirileceği belirtildi.



Yunanistan'ın İstanköy Adası ile Didim arasında turizm ve ticaret ilişkilerinin güçlendirilmesi, ülke ekonomisine katkı sağlanması ve Didim-İstaköy feribot seferlerinin başlatılması amacıyla sürdürülen çalışmalar sonuçlandı. Didim'de faaliyet gösteren Felicia Travel adlı seyahat acentesinin öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonucunda Haziran ayından itibaren Didim ile Kos adası arasında feribot seferleri gerçekleştirilecek.



Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına Didim Kültür Mirasını Koruma Derneği Başkanı, turizmci Mustafa Şentürk, Felicia Travel adlı seyahat acentesi sahibi Ali Çamurcu ve gazeteciler katıldı. Toplantıda konuşan Didim Kültür Mirasını Koruma Derneği Başkanı, turizmci Mustafa Şentürk, 3 senedir Didim’in gündeminde olan feribot seferleriyle ilgili sonuca ulaşıldığını söyledi. Geçen sene Didim’deki sivil toplum kuruluşları ile kamunun feribot seferleriyle ilgili çalışmalar yaptığını, fakat başarının sağlanmadığını belirten Şentürk, Felicia Travel adlı seyahat acentesi sahibi Ali Çamurcu’nun çabalarının sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

“DİDİM’İ ANLATMAK İÇİN YOĞUN ÇABA SARF ETTİK”

Felicia Travel adlı seyahat acentesi sahibi Ali Çamurcu ise 4 yıllık çalışmalar esnasında Didim’i insanlara anlatmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Yapmış oldukları çalışmalar sonucu Kos’ta Didim olgusunun oluştuğunu belirten Çamurcu, Haziran ayından itibaren düzenli seferlerimiz başlayacağını müjdeledi.

“GEMİ ACENTE VASFIMIZ, BÖLGEYE GÜÇ KATACAK”

Deniz turizminin Didim’de yoğun bir şekilde faydalanılan bir turizm çeşidi olmadığını vurgulayan turizmci Ali Çamurcu, şöyle konuştu: “Bizler ‘Didim Feribot’ markamız ile Didim’i hem bölgeye, hem coğrafyaya tanıtmak açısından, tüm paydaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak bölgedeki gemi acente vasfımızla Kos’ta tüm girişimlerde bulunduk. Gemi acente vasfımızın bölgemize güç katacağı inancı içerisindeyiz. Gemi acente vasfımız sadece feribot seferleri için değil, ilçemizden geçen kurvaziyer gemileri açısından da bölgenin tanıtımı ve hizmet alması için bir ayak oluşturmuş bulunmaktayız.”

“DİDİM’E DENİZ TURİZMİ İVMESİNİ KAZANDIRACAĞIZ”

Çamurcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amacımız, bu seferler ile sadece turizmin değil, turizmin yanında yerel esnafımızın, işletmelerimizin ve ticaretin de gelişmesi. Ayrıca Kos’tan ilçemize gelen misafirlerin ihtiyaçlarını burada karşıladıktan sonra ülkelerine dönerek bu seferlerin düzenli bir şekilde yaz-kış devam etmesidir. Biz hep birlikte bir olarak hem markamız, hem de tüm paydaşlarımızla birlikte Didim ticaretini ve Didim’de olması gereken deniz turizmi ivmesini kazandıracağız.”

Kos’taki operatörler ile görüştüklerini ve Didim’deki turizmin gelişmesi için Kos’tan Didim’e seferlerin pazarlanmasına başlandığını sözlerine ekleyen Ali Çamurcu, “Priene, Didim ve Milet adlı bir operasyonumuz ve diğer ören yerlerinin tanıtımı için elimizden gelen tüm desteği gösteriyoruz. Haziran ayından itibaren satışlar açıldı. Bölgemize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.



Kaynak: Aydındenge
Eklenme tarihi: 23.05.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ONUR Deniz Nakliy..
 LARA Denizcilik T..
 ESENKIYI Denizcil..
 İKİZLER Denizcili..
 ATUNCO Shipping
 AZAK Denizcilik
 ÇAĞATAY Denizcili..
 NEMTAŞ Denizcilik
 EGE Denizcilik
 MARVEL Uluslarara..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim