Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Carnival’ın mega gemisi 'Mardi Gras' test seferinde
Kruvaziyer sektörü yasakların kalkmasını beklerken, Carnival'ın en yeni gemisi konukları karşılamaya hazırlanıyor.

Carnival Cruise Line’in 180,00 tonluk yeni mega gemisi Mardi Gras bir dizi test seferi için Finlandiya'daki Meyer Turku Tersanesi'nden ayrıldı. Kruvaziyer sektörü yasakların kalkmasını ve hizmete geri dönmek için adımlar atarken Carnival'ın en yeni gemisi konukları karşılamaya hazırlanıyor.

Deneme seferleri gemi inşa sürecindeki önemli bir adım olarak görülüyor. Bu seferlerde gemi motorlarından diğer yönlerine kadar her şeyi kontrol etmek için tasarlanmış zorlu bir dizi testten geçiyor.



GEMİ İNŞA EKİBİ SEFERDE YER ALIYOR

Tersanenin denizcilik görevlileri, gemi mimarları ile inşaatçılardan oluşan ekibi, geminin manevra yeteneklerini ve güvenlik sistemlerini test ediyor. Teknik ekipler ve seyir ekipleri, geminn yalnızca çalışır durumunu değil, misafirleri de taşırken her şeyin tam olarak planlandığı gibi gitmesini sağlamak için gemiyi Baltık Denizi'ndeki sınırlara kadar zorluyor.

PANDEMİ GECİKTİRDİ

Carnival Cruise Line'ın en yeni gemisi Ağustos 2020'de piyasaya çıkacaktı. Ancak pandemi nedeniyle lansmanı önce Kasım 2020'ye kaydırıldı. Şimdi ise 2021 Şubat ayına bırakıldı.

Gecikmelerin, çoğu mevcut pandeminin yarattığı sağlık krizi ve tersanede yaşanan gecikmelerle birlikte ortaya çıkan sorunların birleşiminden kaynaklandı.

İronik bir şekilde, gecikme bazı yönlerden tesadüfi oldu: Eğer gemi Ağustos ayında planlandığı gibi denize indirilseydi, Hastalık Kontrol Merkezlerinin koyduğu sefer yasağı nedeniyle konukları ağırlayamazdı.



ÇEVRECİ SIVILAŞTIRILMIŞ DOĞAL GAZ KULLANAN İLK GEMİ

Gemi, birkaç seviyede kruvaziyer sektörüne yenilikler sunuyor. Bunlar içinde en önemlisi, Kuzey Amerika'da daha çevre dostu ve kullanımı daha ucuz olan Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LGN) teknolojisini kullanan ilk gemidir. Gemide, üst güvertesinde lunapark treni ve mutfakta ünlü şef Emeril Lagasse ile ilk işbirliğine kadar her şey yer alacak.

CARNİVAL’IN İKİ MARDİ GRAS GEMİSİ

Bu, Mardi Gras adıyla yola çıkan ikinci Karnaval kruvaziyer gemisi olacak . Şirketin ilk gemisi, 1972'de PortMiami'den yola çıkmaya başladığında Mardi Gras adını taşıdı. Ancak iki gemi arasında isim dışında büyük fark bulunuyor. Yeni Mardi Gras , 180.000 brüt kayıtlı tonal. 27.285 brüt kayıtlı tonluk gelen selefini geride bırakıyor. Seferler açıldığında ise Mardi Gras günlerini Florida, Port Canaveral'dan Karayip seferleri yaparak geçirecek.




Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 30.09.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MOST Denizcilik
 ADECCO Hizmet ve ..
 MİLLER&FLAMA Deni..
 AMİRAL Maritime
 GENÇ KAPTAN DENİZ..
 MAK Denizcilik Ti..
 MARMARA Denizcili..
 BURAK Denizcilik
 ORSA SU ÜRÜNLERİ
 VİYA Yachting
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim