Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İHH başkanı: Geri adım atmak yok
İHH, Gazze'ye gemilerle yardım götürmek için gün sayıyor. İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Temsilcimizi gözaltına alan İsrail, bunu koz olarak kullanmak istiyor. Kesinlikle geri adım atmayacağız" dedi.

İsrail ambargosunu karadan delen İHH İnsani Yardım Vakfı, önümüzdeki günlerde bir ilke imza atarak, gemilerle Filistin'e yardım götürmeye hazırlanıyor.

Yardım gemisi ile ilgili gelinen son noktayı Yeni Şafak'a anlatan İHH Başkanı Bülent Yıldırım "İsrail, İHH Batı Şeria temsilcisi İzzet Şahin'i gözaltına alarak, bize karşı koz olarak kullanmak istiyor. Biz bu konuda kesinlikle geri adım atmayacağız" ifadesini kullandı. Yıldırım'ın sorularımıza verdiği cevaplar şu şekilde:

İSRAİL YALNIZLAŞIYOR

İsrail, İzzet Şahin'i gemi projesine bağlamak istiyor. Bize bu konuda geri adım attıracağını düşünüyor olabilir. Geri adım atmayacağımızı herkes bilmeli. Yardım gemileri zamanı geldiğinde mutlaka Filistin'e doğru yola çıkacaktır. Şahin'in gözaltında tutulduğu her dakika İsrail için bir kayıptır. İsrail'in dünyadaki taraftarları giderek azalıyor. Bu durum İsrail'i daha da küçültüyor, yalnızlaştırıyor.

GEMİDE NELER OLACAK?

Önümüzdeki günlerde vicdan sahibi Türk halkı sadece bağışlarını değil gönüllerindeki samimiyeti de gemilerle Filistin'e uğurlayacak. Bu bir insani yardım organizasyonudur. Gemilerde bir çakı dahi olmayacak. Gemide kadınlar ve yaşlılar bulunacak. Aynı zamanda Filistin için büyük önem taşıyan kanser ilaçları ve diyaliz makineleri ile inşaat malzemeleri bulunacak.

YAHUDİLER DESTEK VERSİN

Türkiye de yaşayan Yahudi kardeşlerimizden gemilerin önünün açılması için çağrıda bulunmasını istiyoruz. Hatta bu yolculukta bizimle olurlarsa mutlu oluruz. Eğer bir gün bu kardeşlerimiz de ambargo ile karşı karşıya kalırlarsa tereddüt etmeden kendilerine yardım ederiz. Onları da yanımızda görmek istiyoruz. Bu bir insanlık meselesidir.

İNSANLAR HEYECANLI

Çalışmalarımız, Balkanlar'dan Uzakdoğu'ya, Latin Amerika'dan Ortadoğu'ya kadar birçok ülkede ciddi şekilde konuşuluyor. İnsanlar heyecanlı. Önceki gün Almanya'da Mescid-i Aksa'nın muhafızı Rahid Salah, 10 bin kişinin katıldığı bir salon toplantısı düzenledi. Kendisi de yardım gemileri ile Gazze'ye gelmek istediğini açıkladı. Salah, gemi projesinin Filistinli mültecilerin ülkelerine dönmeleri için bir başlangıç olacağını ifade etti. Salah, bütün dünya halklarını gemi projesine destek vermeye çağırdı. Birçok Yahudi vatandaşı da gemi ile gelmek için bize başvuruda bulundu. Bu durum da Siyonizm'in dünyada giderek zayıfladığını gösteriyor.


Kaynak: Cafesiyaset
Eklenme tarihi: 12.05.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ALEV Deniz Taşıma..
 ÇANAKKALE Liman İ..
 GUNGOR Shipping
 AE Medya Turizm İ..
 PASİFİK Gemi Onar..
 UFUK DENİZ Gemici..
 ALATURKA Cruises
 AKUA MARİN A.Ş.
 KÖKSALANLAR Deniz..
 BOCA Denizcilik v..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim