Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gemiler ne olursa olsun Gazze’ye gidecek!
İHH Başkanı Av. Bülent Yıldırım, Haldun Alagaş Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Filistin’e destek gecesinde, 9. gemiyi aldıklarının müjdesini verdi. Yıldırım, bu gemilerin Gazze’ye ne olursa olsun gideceğini söyledi.

İstanbul Anadolu yakasında bulunan çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) organizesiyle önceki akşam Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde Filistin’e destek gecesi düzenlendi. Salonda, ‘İzzet Şahin serbest bırakılsın’, ‘Gazze direnişini gerçekleştiriyoruz’, ‘Hepimiz Kardeşiz’, ‘Filistin’de vurulan kardeşin, ölen sensin!’ pankartları asıldı.

Programa, Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Doç. Dr. Nedim Urhan, Tiyemder Başkanı Selahaddin Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Eğitimci-yazar Ahmed Kalkan başta olmak üzere yoğun bir katılım yaşandı.

Yüce Kitabımız Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, açılış konuşmasını programı düzenleyen komitenin başkanı Ahmet Turgut Ulucak yaptı. Ulucak konuşmasında, Müslümanların Filistin davasını sahiplenme konuşmasında umut verici gelişmelerin olduğunu söyledi. Filistin meselesinin sadece bir Kudüs, bir Filistin meselesinin haricinde tüm insanlığın meselesi olduğunu belirtti. Programda, İngilizce olarak, “Gazze’de bir gece” şarkısı ile “Dökme kurşun” belgeseli gösterildi.

BU GEMİYE SİZDEN BİR PARÇA KOYUN

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım programda yaptığı konuşmada, 9. gemiyi aldıklarının müjdesini verdi. “Filistin için dua etmeyi unutmayın” diyen Yıldırım, “Bu gemiye sizden bir parça koyun” dedi.

İzzet Şahin’in Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı’nın araya girerek, serbest bırakılacağını ifade eden Bülent Yıldırım, insanların Taksim’de protesto etmesi ve bu konudaki tepkilerini dile getirmelerinden dolayı Şahin’in serbest bırakılmasında etkili olduklarını kaydetti. Yıldırım, karşılarında bir devlet olmadığını çete olduğunu ifade ederek, İsrail’i Somalili korsanlara benzetti. İHH Başkanı Yıldırım; “İsrail bir korsan gibi bir arkadaşımızı yakaladı ve rehine tuttu. Bu arkadaşımız İzzet Şahin’dir. İzzet Şahin bunu bildiği için biz şu mesajı gönderdi; ‘ne olur bu gemi projesinden vazgeçmeyin. Benim yüzümden bu projesi geri kalmasın, ne olursa olsun bu gemiler Gazze’ye gitsin.’ Bu gemiler de ne olursa olsun Gazze’ye gidecek” dedi.

Kaynak: Vakit
Eklenme tarihi: 18.05.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KARYAT Karadeniz ..
 MCS Denizcilik Na..
 AB Denizcilik
 ZAS Denizcilik
 MUÇO Yatçılık San..
 AKSAY
 KARYA Shipping & ..
 AGS Union İnşaat ..
 EFEMAY Denizcilik..
 AKMAN Dalış Merke..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim