Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Azeri şehidin adını yeni tankere verdi
Ermeni işgali altındaki Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ sınırında 2 ay önce şehit edilmesine rağmen cenazesi ülkesine verilmeyen Azeri astsubay Mübariz İbrahimov’un cesedine işkence yapılırken çekilen video görüntüleri Rus internet sitelerinde yayınlanınca, tüm dünyadaki Azeriler gibi, Türkiye’de yaşayan Azeri işadamı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu da isyan etti.

33 ülkede milyarlarca dolarlık yatırımı olan, gemi ve tankerlerinin sayısı 200’ü geçen Mubariz Mansimov, “Şehidimizin cesedi 2 aydır verilmedi, kurda-kuşa yem ediliyor. Gencimizin cesedini istiyoruz” dedi.

Aileye 5 bin dolar

Eski bir subay olan Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, “Cesede işkence olmaz. Fakat şehit ettikleri gencimizin görüntülerine baktığımızda elini ayağını bağlayıp, darp etmişler, çizmişler. 2 aydır da, ‘Ceset yok’ diyorlar. Bu yapılan faşizmdir. Biz de bu Ermeni faşizmini dünyaya duyuracağız” ifadelerini kullandı. Şehit Mübariz İbrahimov’un adını, Beşiktaş Tersanesi’nde yapımı süren bir tankere vereceğini açıklayan Palmali Grubu Başkanı Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, gencin ailesine de Yönetim Kurulu olarak ömür boyu aylık 5 bin dolar vermeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.

Asker de olurum

Türkiye dahil 33 ülkede milyarlarca dolarlık yatırımları olan, deniz taşımacılığının yanı sıra turizm, telekom, liman işletmeciliği, medya gibi alanlarda faaliyet gösteren Palmali Grubu’nda, 45 bin çalışan bulunduğunu, tüm milletlerden çalışanı olduğunu açıklayan Mansimov, şöyle devam etti: “Türk ve Azeri halkı ayrılmaz parçadır; abi-kardeştir. Türk kanı olan herkes üzüntülü. Ben kendi adıma, ‘Ermeniler Azerbaycan halkının ne diyeceğini görmek ve bizi sinirlendirmek istiyor’ diye düşünüyorum. Eski bir subayım ve savaşı hiç sevmiyorum ama dünya bilsin ki, Azeriler sinirlenirse ve savaşa girerse Ermenistan’ın üzerinden geçeriz. Ben de işadamı olarak asker elbisemi giyerim.”

Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 14.08.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ERK Denizcilik
 TUZLA Tersanecili..
 BAYRAMOĞLU Denizc..
 ATİPOST Turizm
 ECE Gemi İnşaa
 İBC GÜLER
 KEVSER Denizcilik
 JALE Tur
 KARAS Denizcilik
 BOCA Denizcilik v..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim