Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Denizcilik eğitimi konsey toplantısı’nın 10’uncusu YYÜ de yapıldı
Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı’nın 10’uncusu Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) yapıldı. Toplantıya YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Demirel, Denizcilik Eğitimi Konseyi (DEK) Başkanı Doç. Dr. Ender Asyalı, YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cabir Demirci, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli ile çok sayıda akademisyen ve bürokrat katıldı.

YYÜ İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda yapılan 10. Denizcilik Eğitim Konsey Toplantısı’nda konuşan YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kenan Demirel, böyle bir toplantının YYÜ’de yapılıyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, YYÜ hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin birçok üniversitesinden, bakanlıktan ve resmi kurumlardan toplantıya katılan konukları üniversitede ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Prof. Demirel, “Denizcilik eğitimi ile ilgili birçok konunun konuşulacağı bu toplantının Van Denizinin kıyısında yapılması ayrıca memnuniyet verici. DEK kurulduğundan beri denizcilik eğitimine önemli katkılar sağladı. Bu toplantılarla önemli adımlarda atıldı. Bu önemli toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

DEK Başkanı Doç. Dr. Ender Asyalı ise, konsey hakkında bilgiler vererek daha önce çeşitli üniversitelerde yaptıkları toplantıların 10’uncusunu YYÜ’de yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Amaçlarının denizcilik eğitimi çıtasının yükseltilmesi olduğunu dile getiren Doç. Dr. Asyalı iki gün sürecek toplantı hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra konuşan YYÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cabir Demirci, yeni kurulan fakülteleri hakkında bilgiler vererek, “Denizcilik Eğitimi Konsey Toplantısı’nın YYÜ’de yapılması bize moral desteği olmuştur. Toplantının yapılmasına öncülük eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Denizcilik eğitim konseyi ile bir araya gelmiş ve kenetlenmiş olan denizcilik camiası bizlere bir vücudun bir uzvu ya da parçasıymışız gibi bir imaj verdi. Buda problemlerimizin çözümünde bizim yalnız olmadığımızı göstermesi bakımından söz konusu DEK’in fevkalade önemli bir organize teşkilat olduğunu açıkça göstermektedir. DEK toplantısının verimli geçmesini, camiamıza, kurumlarımıza ve ülkemize faydalı sonuçlar üretmesini temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, bir Vanlı olarak bu mühim toplantının YYÜ’de yapılmasından gurur duyduğunu belirterek, “DEK’e denizcilik eğitimine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki bu toplantı çok önemli ama toplantının yanı sıra Van’ımızın güzelliklerini görmenizi de tavsiye ederim. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından 4 oturum şeklinde yapılacak toplantılara geçildi.



Kaynak: Haberx
Eklenme tarihi: 26.10.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TRIMORYA Denizcil..
 DADAYLILAR
 ÖZKIRAÇ Ltd.
 KALAMIŞ Denizcili..
 PRUVA Yatçılık
 TEMEL REİS Shippi..
 RANMARİNE Denizci..
 CENGİZ Denizcilik
 BİLGİLİ Denizcili..
 YAĞCI Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim