Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne personel alınacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde Deniz Trafik Operatörü kadrosunda görevlendirilmek üzere 20 personel alınacak. Başvuruda bulunabilmek için, Denizcilik alanında önlisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmaları ve Vardiya Zabiti olarak en az 1 yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmaları şartı aranıyor.

İlgili kuruluşun daimi işçi statüsündeki personel alımına dair ilan, Türkiye İş Kurumu internet sitesi, İzmir ili kamu açık iş ilanları kısmında Türkiye genelinden başvuru yapılmak üzere yayınlanmıştır. Son başvuru tarihi 23.05.2016 olarak belirtilmiştir.

Başvurular Türkiye İş Kurumu hizmet merkezlerine şahsen ya da Türkiye İş Kurumu web sayfası İzmir ili açık kamu iş ilanları kısmından elektronik ortamda yapılmaktadır.

Başvuru yapacak adayların, iletişim bilgileri önemli olup, türkiye iş kurumu, iş arayan üyeliğinizdeki adres, gsm, elektronik postaların mutlaka kontrol edilmesi ve eksiksiz olması gerekmektedir.

MESLEK ÜNVANI: DENİZ TRAFİK OPERATÖRÜ (ADAY)

ADEDİ : 20

TAHSİLİ : Denizcilik alanında önlisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden mezun olmak.
İŞ TECRÜBESİ : Vardiya Zabiti olarak en az (1) yıl deniz hizmeti tecübesine sahip olmak.

AÇIKLAMA:
Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.Bu süre içerisinde ayrılanlar aşağıda 3 (üçüncü) madde de yazılı eğitim ücretini de ödemekle yükümlüdür.

ARANILAN NİTELİKLER VE ŞARTLAR :
1-Geçerliliği devam eden en az vardiya zabiti yeterlilik belgesine sahip olmak,
2-Kuruluşça yapılacak mülakat sınavına kadar; KPDS (Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavı)’nin İngilizce bölümünden en az 60 veya ÜDS (Üniversiteler Arası Yabancı Dil Sınavı)’ nin İngilizce Fen Bilimleri dalından en az 60 veya TOEFL (Test of English As a Foreign Language)’ den en az 455 (PBT), 138 (CBT), 58 (iBT) veya IELTS (International English Language Testing System) Akademik’ten en az 5,5 puan almak veya GASM tarafından düzenlenecek genel İngilizce yeterlik sınavından en az 70 puan veya GASM tarafından düzenlenecek Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 80 puan almak
3-Mesleği ile ilgili masrafları kuruluşça karşılanacak yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılacağına, süresi kuruluşça belirlenen asgari 2 yıl çalışma süresine uyacağına, asgari çalışma süresine uymadan istifa, cezai nedenle iş akdi fesh nedenleriyle kuruluştan ayrılması durumunda eğitim masraflarının kanuni faizi ile kendisinden tahsil edileceğine dair “Taahhütname” ve/veya “Yurt Dışına Gönderilen Kamu Personeli ve Yurt İçinde Eğitime Tabi Tutulacak Personeline Mahsus Yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Kefalet Senedini” noter huzurunda imzalamak.
4-Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.
5-Bilgisayar kullanmasını bilmek.
6-Bu kapsamda işe alınacak aday, Deniz Trafik Operatörü adayı olarak işe başlatılır.
7-Deniz Trafik Operatörü adayı olarak göreve başlatılacak personelden Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmeliği göre ilgili düzenlemeler kapsamında İdarece belirlenecek görev başı eğitimini görev alacağı hizmet bölgesindeki gemi trafik hizmetleri otoritesinin gözetiminde başarıyla bitiremeyenlerin iş sözleşmeleri 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca fesh olunur.

www.gemipersoneli.com




Eklenme tarihi: 17.05.2016




Share |




YORUMLARINIZ


Yine ayni
Tudev den mezun olmus Uzakyol Kaptan Yeterlilige haiz bireylerden de Önlisans/Lisans diplomasi aramak da neyin nesidir?

Yazan: Murat Sevindim - 18.05.2016 11:36:59




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SDS Denizcilik ve..
 C-M Denizcilik
 AKUADEM Ltd Sti
 AKDEN Denizcilik ..
 DOĞANBEY Denizcil..
 GÜLHAN Denizcilik
 GEMAK Şirketler G..
 SENKRON Travel
 CEM Shipping
 CİHAN Gemi Elektr..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim