Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Kocaeli’de Denizcilerin mezuniyet sevinci
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü 4’üncü dönem mezunları Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törenle keplerini attı. Düzenlenen mezuniyet törenine; rektör Prof. Dr. Saadettin Hülagü, fakülte dekanı Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, fakülte öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

HAKETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

Fakülte dekanı Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, “Kocaeli’de Körfez, Körfez geçiş köprüsü medar-ı iftiharımız Osmangazi Köprüsü denizciliğin gelişmesi adına önemli yapıtlar. Sayın rektörümüzün müdahalesi olmasaydı bu fakülte kurulmayacaktı. Karamürsel’e denizcilik fakültesi dememizin bir sebebi de tarihe olan borcumuz. Bütün bunları yaparken rektörümüzün desteğiyle fakültemizi laik olduğu uluslar arası alanda hak ettiği yere getireceğiz. Sayın rektörümün de desteğiyle 5 yıl içerisinde hak ettiğimiz yere okulu getireceğimden şüphem yok” dedi.

HER ALANDA ÖNEMLİ

Rektör Saadettin Hülagü,
“Bu yüksekokulların fakülteye dönüşebilmeleri oldukça uzun bir süreç. Ben sadece çorbada tuz oldum. Cumartesi günü İstanbul’da Fetih Şöleni yapıldı. Gerçekten 3 tarafımız denizle kaplı. Denizcilik hayatımızın her alanında önemli rol oynamış. Okulumuzun bu 5 yıldan daha kısa bir sürede iyi bir misyona gelip hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Çocuklarınızın Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden birinden mezun oldu. Gittiğiniz yerde bizlerle iletişiminizi kesmeyiniz. Sizin buraya bir aidiyetiniz var. Biz de sizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz”
dedi.



KEP ATTILAR

Konuşmaların ardından fakülte birincisi Gamze Kayımer, fakülte ikincisi Kübra Açıkgöz, fakülte üçüncüsü Özdenen Sevda Ayadenk’e belgeleri ve plaketleri verildi. Ardından fakültenin kurulmasında çok emeği olan Gazanfer Bilge’nin eşi Yıldız Bilge’ye rektör Saadettin Hülagü tarafında hediye takdim edildi. Hediye takdiminin ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler keplerini attı.



Kaynak: BizimKocaeli
Eklenme tarihi: 02.06.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HASRETLER Gemicil..
 GÜNDEM Denizcilik..
 BARBAROS Yatçılık
 YAĞMUR Deniz Tasi..
 ERENLER Denizcili..
 ALMEYDA
 POYRAZ Denizcilik
 BEKO Ticaret A.Ş.
 ÇİFÇİLER Denizcil..
 SANTRA Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim